پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران:

۶۳۰ هزار دلار محصولات صنایع دستی از مازندران صادر شد

۶۳۰ هزار دلار محصولات صنایع دستی از مازندران صادر شد

ساری- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶۳۰ هزار دلار محصولات صنایع دستی هنرمندان این استان به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق برزگر با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۶۳۰ هزار دلار محصولات صنایع دستی هنرمندان این استان به کشورهای مختلف جهان صادر شده است افزود: ازبکستان، عمان، روسیه، ترکیه، آلمان، آمریکا، مجارستان و ژاپن کشورهای مقصد تولیدات دست هنرمندان این خطه است که در سال جاری به این مناطق صادر شده است.


صادق برزگر آثار صادراتی هنرمندان صنایع دستی مازندران را شامل جاجیم، صنایع چوبی، گلیم، گلیمچه و حصیربافی عنوان کرد و گفت: تمامی این آثار جزو رشته‌های بومی و خاص صنایع دستی این استان به شمار می‌روند که در سبد صادراتی این دیار قرار دارند.

وی برندسازی محصولات صنایع دستی را به عنوان راهکاری برای فروش و درآمدزایی برای صنعتگران این حِرفه دانست و افزود: برای این منظور فراهم آوردن بازار مصرف در کشورهای دیگر مورد نظر و تاکید است که با ایجاد بستر صادرات توانسته تا حدودی این مساله را پوشش دهد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران همچنین از انتخاب شهرها و روستاهای مازندران به عنوان منطقه ملی صنایع دستی به عنوان دیگر اقدام انجام شده برای شکوفایی صنایع دستی در استان نام برد و تصریح کرد: برای این منظور امسال به‌دلیل ریشه‌دار بودن هنر جاجیم بافی، حصیربافی و گلیچ بافی و استفاده از مواد اولیه و رنگ‌های طبیعی منطقه، ثبت ملی جاجیم آلاشت، حصیربافی درزی کلاً بابل و گلیچ بافی بهشهر انجام شد.

کد خبر 5717400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • جمشید یزدانی کارشناس انتیک و صنایع دستی ایران IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۵
      0 0
      استان مازندران برای صادرات توان بالاتر از 630هزار دلار را دارد باید برای صادرات تلاش بیشتر کرد جمشید یزدانی کارشناس صنایع دستی ایران