پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۱

فرمانده انتظامی استان ایلام خبر داد؛

کشف ۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در دهلران

کشف ۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در دهلران

ایلام-فرمانده انتظامی استان ایلام از کشف ۶ هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار دلاور القاصی مهر اظهارداشت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی، مأموران پلیس انتظامی عین خوش هنگام کنترل خودروهای عبوری در یکی از محور های مواصلاتی به یک دستگاه تانکرحامل سوخت مشکوک و آن را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی با بیان اینکه راننده خودرو فاقد هرگونه مجوز و مدرک معتبر و قانونی برای حمل این محموله بود افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی و موفق به کشف ۶ هزار لیتر گازوئیل قاچاق شدند.

فرمانده انتظامی ایلام با اشاره به اینکه ارزش سوخت مکشوفه قاچاق برابر اعلام کارشناسان ۱۲ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه یک دستگاه تانکر توقیف و یک متهم نیز دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

وی بیان کرد: از شهروندان می خواهیم اخبار و اطلاعات خود را در زمینه قاچاق کالا و ارز از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ با ما در میان بگذارند.

کد خبر 5722071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha