پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۰۰

رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر کشور در مشهد مطرح کرد؛

تدارک مناسب و آمادگی خوب خراسان رضوی برای استقبال از زائران رضوی

تدارک مناسب و آمادگی خوب خراسان رضوی برای استقبال از زائران رضوی

مشهد ـ معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در خراسان رضوی برای استقبال از زائران نوروزی حضرت رضا (ع) تدارک مناسب و آمادگی خوبی دیده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر شالبافیان در سفر به خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار کرد: فعالیت‌های ستاد خدمات سفر استان خراسان رضوی از آبان ماه سال جاری ویژه ایام نوروز آغاز شده و بیش از ۲۲۰ مصوبه داشته است.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: فعالیت قرارگاه عملیاتی خدمات رسانی به زائران و گردشگران از هفته گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و کمیته‌های زیر مجموعه فعالیت‌ها را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به بازدید خود از مراکز اسکان و تأسیسات اقامتی استان اظهار کرد: ساماندهی مناسبی در زمینه اسکان و خدمات رسانی به زائران و گردشگران صورت گرفته و در قرارگاه عملیاتی خدمات رسانی به زائران نیز هماهنگی خوبی بین دستگاه‌های اجرایی وجود دارد و امیدواریم به بهترین نحو پاسخگوی زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) باشد.

شالبافیان تصریح کرد: یکی از اقداماتی که جای تقدیر و تشکر دارد هماهنگی بسیار خوب با استان‌های مجاور خراسان رضوی صورت گرفته است، خوشبختانه استان‌های گلستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان که محورهای مواصلاتی مستقیم به استان خراسان رضوی دارند با توجه به اینکه ۸۵ درصد مسافران ورودی به خراسان رضوی زمینی سفر می‌کنند، تقسیم کار برای خدمات رسانی و پشتیبانی با این استان‌ها انجام شده است.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به زائران و مسافران توصیه کرد: پیش از سفر محل اسکان و اقامت خود را تدارک ببینند و از وجود وسیله حمل و نقل و و بلیت سفر اطمینان داشته باشند تا مسافرتی بدون مشکل را تجربه کنند.

کد خبر 5730458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha