پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۰:۰۵

مدیرکل میراث فرهنگی گلستان:

سرمایه گذاری در حوزه گردشگری گلستان تسهیل می شود

سرمایه گذاری در حوزه گردشگری گلستان تسهیل می شود

گرگان- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: تلاش می‌کنیم با کار مشارکتی و همدلی مسئولان دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری گلستان را تسهیل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ساوری شامگاه یکشنبه در آئین افتتاح یک پروژه گردشگری در گرگان و شروع عملیات اجرایی فاز دوم این طرح، اظهارکرد: در راستای توسعه و تقویت زیرساخت‌های گردشگری نیاز به هم‌افزایی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان داریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: تلاش می‌کنیم با کار مشارکتی و همدلی مسئولان دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری استان را تسهیل کنیم.

وی با توضیح اینکه در سرمایه گذاری زیرساخت‌های گردشگری برنامه داریم که طرحی نو دراندازیم، گفت: در دولت قبل سرمایه گریزترین استان بودیم اما هم اکنون با کاهش بروکراسی‌های اداری روند صدور مجوزات تسهیل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان بیان کرد: در پیک نوروزی جزو چند استان برتر در زمینه اقامت بوده ایم و بنا داریم که گلستان را به مقصد گردشگران تبدیل کنیم.

ساوری عنوان کرد: باید از داشته‌های خود بهترین استفاده را کرده، امری که در سنوات قبل مغفول مانده است.

وی بیان کرد: فاز اول این پروژه شامل مجموعه پذیرایی در زمینی به مساحت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع، زیربنای دو هزار و ۸۰۰ مترمربع و حجم سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

طبق گفته ساوری این پروژه زمینه اشتغال ۲۵ نفر را فراهم ساخته است.

کد خبر 5756871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha