پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۸۶، ۹:۵۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مثبت بودن آزمایش دوپینگ یک دونده / محرومیت چهار ساله در انتظار متخلفان

مثبت بودن آزمایش دوپینگ یک دونده / محرومیت چهار ساله در انتظار متخلفان

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: ستاد ملی مبارزه با دوپینگ برای متخلفین استفاده از مواد ممنوعه که در فهرست کاروان اعزامی به ماکائو حضور دارند بر اساس نوع ماده مورد استفاده دو تا چهار سال محرومیت در نظر می گیرد.

دکترعلی طاهری سخنگوی ستاد ملی مبازره با دوپینگ درگفتگو با خبرنگار مهراظهارداشت: تاکنون نتیجه 90 درصد نمونه گیری های انجام شده از ورزشکاران کاروان اعزامی به رقابت های قهرمانی داخل سالن ماکائو از سوی آزمایشگاه کلن آلمان اعلام شده است. نتیجه 10 درصد آزمایش های باقی مانده نیز طی روزهای آتی به دست ما می رسد.

وی تاکید کرد: در صورتیکه در بین آزمایش های باقی مانده نتیجه ای مثبت اعلام شود حتما به مسئولان کاروان ورزشی ایران در ماکائو گزارش داده می شود تا ضمن محروم شدن وی از حضور در میادین ماکائو به ایران بازگردانده شود.

وی با اشاره به نتیجه مثبت آزمایش یکی از ملی پوشان دوومیدانی کار اظهارداشت: این ورزشکار از همراهی تیم خود در سفر به ماکائو محروم شد تا با شرکت در"جلسات مربوط به استماع نظرات و ادله ورزشکار" رای نهایی در خصوص حرکت غیراخلاقی وی از سوی شورای صدور رای صادر شود.

طاهری با بیان اینکه تا زمان تشکیل جلسه فوق از اعلام نام ملی پوش متخلف دوومیدانی کار معذور هستیم تصریح کرد: از نظرستاد ملی مبارزه با دوپینگ این بازیکن متخلف و مستحق مجازات است اما در صورتی که وی به نتیجه اعلام شده کارشناسان آزمایشگاه کلن آلمان اعتراضی داشته باشد نمونه آزمایش B نیز آنالیز می شود.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ خاطرنشان کرد: آزمایش و نمونه B شاهد آزمایش A است که در صورت نیاز در حضور خود ورزشکار باز شده و مورد آنالیز قرار می گیرد. بنابراین در صورت انجام چنین کاری هیچ اعتراضی نسبت به نتیجه آن وارد نیست.

وی با اشاره به تشدید قوانین آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ در برخورد با متخلفین استفاده از مواد ممنوعه تاکید کرد: محرومیت ورزشکاران دوپینگی با توجه به مواد مورد استفاده آن ها متفاوت بوده و در صورت نداشتن سابقه دراین زمینه بین 2 تا 4 سال متغیر است. بدون شک این محرومیت در مورد ورزشکاران دوپینگی ایران هم اعمال می شود.

کد خبر 576754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha