پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ آبان ۱۳۸۶، ۸:۳۰

جشنواره پژوهشی طلاب مرکز جهانی علوم اسلامی برگزار می شود

جشنواره پژوهشی طلاب مرکز جهانی علوم اسلامی برگزار می شود

جشنواره پژوهشی طلاب مرکز جهانی علوم اسلامی 10 آبان در تالار قدس مدرسه علمیه امام خمینی (ره) برگزار می شود.

معاون پژوهش مرکز جهانی علوم اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : در این جشنواره از پژوهشهای 23 طلبه از 12 ملیت با حضور حجت الاسلام قمی معاون بین الملل دفتر مقام رهبری و حجت الاسلام اعرافی مدیر مرکز جهانی علوم اسلامی تقدیر می شود.

حجت الاسلام دکتر عباسی افزود: این جشنواره دو سالانه است و در سال 84 نیز از 21 نفر از طلاب موفق در امر پژوهش تقدیر شد. این برنامه در کنار جشنواره پژوهشی شیخ طوسی برگزار می شود و طلاب مشغول به تحصیل مرکز در این جشنواره حضور دارند.

کد خبر 577231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha