۸ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۴۵

بازیهای سالنی آسیا- ماکائو

شوقیان به مدال برنز دست یافت / دو دونده دیگر راهی فینال شدند

شوقیان به مدال برنز دست یافت / دو دونده دیگر راهی فینال شدند

نخستین روز از مسابقات دوومیدانی داخل سالنی آسیا در ماکائو با کسب یک مدال برنز توسط پندارشوقیان در پرش با نیزه همراه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دراولین روز از مسابقات دوومیدانی داخل سالن آسیا درماکائو پندارشوقیان ورزشکار رشته پرش با نیزه با رکورد 4 متر و 90 سانتی متر به همراه ورزشکارانی از چین کویت و قزاقستان به دیدار نهایی راه یافت وبا همین رکورد توانست مدال برنز را تصاحب کند. در همین رشته محسن ربانی نتوانست به فینال صعود کند.

در رشته 400 مترمحمد عاکفیان با رکورد 49 ثانیه و 17 صدم ثانیه با دونده چین و تایلند از گروه خود صعود و به مرحله نهایی راه یافت. رضا بوعذارهم با رکورد 49 ثانیه و 25 صدم ثانیه در گروه خود اول شد و به دور نهایی رسید.

دربخش بانوان مریم طوسی در رشته 400 متر با رکورد 55 ثانیه و 37 صدم ثانیه در گروه خود به همراه ورزشکار قزاقستان راهی فینال شد. اما زهره فرجام دیگر دونده تیم ملی در رشته 400 متر با رکورد 57 ثانیه و یک صدم ثانیه با احتساب رکوردها در گروه خود چهارم شد و نتوانست جواز حضور در فینال را پیدا کند. سپیده توکلی در 60 متر با مانع 49 ثانیه و 25 صدم ثانیه اول شد و وارد مرحله دوم شد.

در رشته 60 متر مردان ایمان روغنی به همراه قطر قزاقستان تایلند راهی دور بعد شد. در رشته 1500 مترروح الله محمدی در گروه خود دوم شد و به همراه کویت و هند مستقیم به دوربعد راه یافت و چین و تایلند و تاجیکستان با احتساب رکوردها صعود کردند. در همین رشته سجاد مرادی در گروه اول در بین هشت دونده از دور مسابقات کنار رفت.

کد خبر 577886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha