پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۴۷

معاون استانداری ایلام:

سیلوداران در ایلام حق ذخیره‌سازی گندم نامرغوب را ندارند

سیلوداران در ایلام حق ذخیره‌سازی گندم نامرغوب را ندارند

ایلام-معاون اقتصادی استانداری ایلام گفت: سیلوداران در ایلام حق ذخیره‌سازی گندم نامرغوب را ندارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهریار عباسی در جلسه کارگروه آرد و نان استان در سالن جلسات شهید حیدری استانداری ایلام گفت: یکی از مهمترین راهبردهای اصلی که به جدیت در دستور کار قرار دارد، نظارت بر چرخه تولید آرد و نان از ابتدا تا انتها است.

وی اظهار کرد: در همین زمینه و با شروع به کار دولت سیزدهم، بازدیدهای میدانی از نانوایی‌های سطح شهر توسط استاندار محترم ایلام صورت گرفت و تصمیمات لازم در خصوص ارتقاء کیفیت پخت نان اتخاذ شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام افزود: با توجه به پیش‌بینی عوامل مختلف بر کیفیت نان از جمله کیفیت گندم و با ابتکار کمیته آرد و نان استان، روند بازدید و نظارت از سیلوهای گندم و کارخانجات آرد و نانوایی‌ها انجام شد و هر مرکز نگهداری گندم که به ذخیره‌سازی استاندارد و مرغوب اقدام نکند، سال آتی از ذخیره سازی گندم محروم می‌شود.

عباسی تصریح کرد: نگهداری مناسب گندم تا تحویل آن به کارخانجات تولید آرد از دیگر موضوعات مهمی است که کارخانجات آرد باید آرد را با استاندارهای لازم در اختیار نانوایی‌ها قرار دهد.

وی، «سلامت نان» و «سلامت مردم» را از دیگر راهبردهای اساسی عنوان کرد و در این رابطه گفت: با توجه به اینکه افزودنی‌های غیرمجاز در نان‌ها سلامت جامعه را تهدید می‌کند، لذا کمیته آرد و نان استان، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان و سازمان تعزیرات حکومتی استان باید به جدیت این موضوع را دنبال کنند.

کد خبر 5780217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha