پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۷

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان مطرح کرد؛

ممنوعیت ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌های لرستان

ممنوعیت ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌های لرستان

خرم‌آباد- مدیرعامل آب شرکت منطقه‌ای لرستان تاکید کرد: ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌های استان ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش حسن نژاد در جلسه مطالعات تعیین حد بستر، حریم و ساماندهی رودخانه‌های خرم آباد و الیگودرز، اظهار داشت: هرگونه ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها مستلزم اخذ استعلام از وزارت نیرو و شرکت آب منطقه‌ای است.

وی گفت: تاکنون ۱۰۰ کیلومتر مطالعات تعیین حد بستر و حریم و ساماندهی مناطقی از رودخانه‌های خرم آباد و الیگودرز در مراکز جمعیتی انجام شده است.

مدیرعامل آب شرکت منطقه‌ای لرستان با اشاره به اینکه مطابق آئین‌نامه تعیین بستر و حریم رودخانه‌ها، هر نوع تصرف در بستر و حریم منوط به موافقت کتبی و قبلی وزارت نیرو است، بیان داشت: همه دستگاه‌های اجرایی و مؤسسات وابسته به دولت مکلف هستند قبل از اجرای طرح‌های عمرانی و صدور پروانه نسبت به استعلام حدود بستر و حریم رودخانه‌ها، انهار، مسیل‌ها، مرداب‌ها و برکه‌های طبیعی از شرکت آب منطقه‌ای اقدام کنند.

حسن نژاد، افزود: حفاظت از رودخانه‌ها به مثابه سرمایه‌ای ملی و یکی از منابع مهم آبی کشور یک ضرورت است که با همکاری همه افراد جامعه برای دستیابی به اهداف مشترک درزمینه‌های کشاورزی، شرب، صنعتی، بهداشتی و اقتصادی باعث صرفه‌جویی بیشتر در هزینه‌ها و زمان خواهد شد.

کد خبر 5805358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha