۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۷

در گفت و گو با مهر مطرح شد؛

پرواز بالگرد اورژانس هوایی برای نجات مادر باردار در الیگودرز

پرواز بالگرد اورژانس هوایی برای نجات مادر باردار در الیگودرز

خرم‌آباد- سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی لرستان از پرواز بالگرد اورژانس هوایی الیگودرز برای نجات مادر باردار و همچنین انتقال دو مصدوم که از ارتفاع سقوط کرده بودند، خبر داد.

محسن آدینه وند در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اعزام بالگرد اورژانس هوایی به منطقه «آگزک» الیگودرز، اظهار داشت: این مأموریت برای انتقال مادر باردار پرخطر با علائم زایمان قریب‌الوقوع و اعلام نیاز خانمی به خدمات اورژانسی و مرکز تخصصی زنان در منطقه «آبگزک» به بیمارستان امام جعفر صادق (ع) انجام شد.

وی بیان کرد: دو سورتی پرواز نیز برای انتقال دو مصدوم در منطقه «گله موه» بخش «بشارت» الیگودرز که به دنبال سقوط از ارتفاع دچار آسیب بودند انجام شد و در کمترین زمان ممکن به آمبولانس پایگاه جاده‌ای اورژانس ۱۱۵ «بزنوید» انتقال یافتند.

کد خبر 5815371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha