دکتر مهدی زارع در گفتگو با خبر نگار مهر با اعلام این مطلب افزود: در راستای برنامه های پیوسته این پژوهشگاه در زمینه کاهش آسیب ها و اثرات زلزله به منظور شناخت مکانهای لرزه خیز در کشور علاوه بر ایجاد شبکه های ملی لرزه نگاری باند پهن، ایجاد و مطالعات پهنه بندی خطر زلزله و مطالعات ریز پهنه بندی در شهرها اجرا می شود.
زارع مطالعات ژئوتکنیکی، روشهای مقاوم سازی و تهیه دستورالعمل برای مقاوم سازی را از دیگر برنامه های این موسسه ذکر کرد و به مهر گفت : به منظور گسترش مرزهای دانش در این زمینه اقدام به چاپ و انتشار مقالات تخصصی در نشریات بین المللی کرده ایم و همزمان جزوات آموزشی برای اطلاع رسانی به دانش اموزان و عموم مردم تهیه و منتشر شده است.
وی به برگزاری مانور آمادگی در برابر زلزله در آذر ماه اشاره کرد و خاطر نشان کرد: همه این فعالیت ها در جهت افزایش ایمنی در مقابل زلزله است که بر اساس تجربیات ملی و بین المللی اجرا می شود.
معاون پژوهشی پژوهشگاه زلزله شناسی این اقدامات را در جهت اطلاع رسانی در زمینه ایمنی زلزله را منطبق بر استانداردهای جهانی ذکر کرد و به مهر گفت : اقداماتی که در جهت کاهش اثرات زلزله انجام شد بر اساس برنامه های پنج ساله توسعه، چشم انداز بیست ساله و تجربیات جهانی است.
زارع با بیان اینکه از طرح های پژوهشی در زمینه زلزله حمایت می شود، افزود: این موسسه یک مرکز آکادمیک است و از طرح های پژوهشی و یا ابتکاری در زمینه زلزله در صورت تایید شورای علمی پژوهشگاه، حمایت های مالی و پرسنلی به عمل می آورد.
نظر شما