پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲

معاون عملیات امداد و نجات خبر داد

امدادرسانی به ۸۷۲ نفر از متاثرین وزش بادهای ۱۲۰ روزه

امدادرسانی به ۸۷۲ نفر از متاثرین وزش بادهای ۱۲۰ روزه

معاون عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از انجام عملیات امداد و نجات ۷۲ ساعته برای مواجه با اثرات وزش بادهای ۱۲۰ روزه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی مرادی پور معاون عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در عملیات امداد و نجات در سیل و آبگرفتگی و وزش باد ١٢٠ روزه طی ٧٢ ساعت گذشته ٣ استان (سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان) نیازمند به خدمات امداد و نجات شدند.

وی در ادامه بیان کرد: در این ۳ استان، ۶ شهرستان نیازمند به خدمات امداد و نجات شدند و به ١٥ منطقه شامل (١٥ روستا) امدادرسانی شد که در این عملیات به ٨٧٢ نفر امدادرسانی شد.

مرادی پور افزود: طی این مدت ۱۱۱ نفر اسکان اضطراری یافتند و ۲ نفر به مناطق امن منتقل شدند.

معاون عملیات امداد و نجات در ادامه توضیح داد: ٢١ تیم شامل (٩٣نفر) اقدام به توزیع ٢٠ دستگاه چادر، ٥٨ تخته پتو، ٤٩ تخته موکت، ١٧٨ کیلوگرم نایلون، ١٥٨ بسته مواد غذایی، ٦٨٠ قوطی کنسروجات کردند.

کد خبر 5822348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha