پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی:

همدان پرورش‌دهنده سرداران بزرگی نظیر همدانی‌ها است

همدان پرورش‌دهنده سرداران بزرگی نظیر همدانی‌ها است

همدان- دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: همدان از دیرباز پرورش‌دهنده سرداران بزرگی نظیر همدانی‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه ظهر دوشنبه در شورای فرهنگ عمومی استان همدان با بیان اینکه این استان از گذشته شهری عالم پرور است، اظهار کرد: شهر همدان از قبل و بعد از اسلام هم وجود داشته پس سرزمین نو پدید نیست بلکه سرزمینی تمدنی است.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی افزود: همدانی‌ها باید بیش از پیش در معرفی حکیم بوعلی‌سینا و سید جمال‌الدین اسدآبادی قدم بردارند و قدر این نعمت‌ها را بدانند.

وی با بیان اینکه باید برای حکیم ابن‌سینا هرساله نشست علمی بین‌المللی برگزار کنید، گفت: باید تمام جهان این حکمای بزرگ را بشناسند.

خسروپناه خاطرنشان کرد: همچنین عالمان بزرگی همچون حاج آقا رضا همدانی، مرحوم ملاغلام حسین‌خان همدانی که شاگرد آیت الله شوشتری بودند، مرحوم آقای انصاری همدانی و آیت الله تالهی در همدان رشد کردند و در جامعه تأثیر گذاشتند که باید به همه ابعاد زندگی این افراد توجه کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سیدجمال‌الدین اسدآبادی آغازگر اندیشه اسلامی در دنیای مدرن است و واقعاً شخصیتی عجیب دارد، بیان کرد: همدان پرورش‌دهنده سردارانی همچون شهید همدانی و دیگر شهدا است که تأثیر زیادی در ایستادگی و پیشرفت کشور داشتند.

وی عنوان کرد: در همه جای دنیا شاهدیم صنایع دستی و آثار هنری همدان مورد استقبال قرار می‌گیرند و همدان علاوه بر آثار هنری، سوژه‌های فراوانی دارد که می‌توان برای آن‌ها ایده پیاده کرد.

وی با اشاره سند نقش فرهنگی همدان گفت: این سند یک برنامه پنج‌ساله و یک برنامه یک‌ساله دارد که باید به صورت میدانی پیگیری شود.

خسروپناه افزود: در گزارش یک‌ساله باید تمام جزئیات همچون مجری برنامه، مکان، زمان و ردیف بودجه ملی و استانی به صورت دقیق مشخص شود.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید سطح شورای فرهنگ عمومی استان همچون شورای تأمین شود و زمانی که یک موضوع به تصویب برسد همه تابع آن باشند، گفت: زحماتی که در همدان برای پیش بردن برنامه یک‌ساله کشیده‌شده قابل تقدیر بوده و تاکنون همدان از همه استان‌ها جلوتر است.

وی عنوان کرد: اگر در همدان بتوانید نقص‌های برنامه را زودتر رفع کنید و به نتیجه نهایی برسید می‌توانیم برنامه شما را به عنوان الگو به سایر استان‌ها ابلاغ کنیم.

کد خبر 5826486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha