پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ تیر ۱۴۰۲، ۲۳:۴۴

سرپرست حوزه هنری کردستان:

فعالیت‌های کانون شعر و داستان حوزه هنری کردستان از سر گرفته شد

فعالیت‌های کانون شعر و داستان حوزه هنری کردستان از سر گرفته شد

سنندج - سرپرست حوزه هنری استان کردستان به مناسبت روز قلم از آغاز دوره جدید فعالیت‌های کانون شعر و داستان حوزه هنری با رویکرد کشف، جذب و پرورش استعدادهای جوان ادبی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان کردستان، افشین آزادی با گرامیداشت روز قلم اظهار داشت: در سال ۱۳۸۱ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی ۱۴ تیرماه در تقویم رسمی کشور به عنوان روز قلم نامگذاری شده است.

وی گفت: روز قلم روزی برای ارج نهادن به مقام شامخ فرهیختگان وادی فرهنگ و هنر این کهن سرزمین است که نسل در نسل در راستای اعتلای نام ایران زمین قلم‌فرسایی کرده‌اند و آثاری مانا از ذوق و قریحه خود به یادگار گذاشته و همچنان این چرخه به عنوان یک میراث ارزشمند در جریان خواهد بود.

آزادی این روز را فرصتی مغتنم برای قدردانی از جامعه اهل قلم کشور عنوان کرد و تصریح کرد: بخش اعظم توسعه و پیشرفت کشور مرهون تلاش و کوشش اساتید و فرهیختگانی است که با علم و دانش و ثبت آن چراغ راه رهروان و اندیشمندان دیگر شده و قلمشان را در مسیر رشد و توسعه کشور به کار گرفته اند.

وی اذعان کرد: به مناسبت این روز دوره جدید فعالیت کانون‌های شعر و داستان حوزه هنری با رویکرد کسب، جذب و پرورش استعدادهای جوان ادبی، امکان آشنایی هنرمندان جوان با پیشکسوتان و اساتید عرصه شعر و داستان، ایجاد فضای تحلیل و نقد و بررسی آثار ادبی و سروده‌های شاعران و داستان نویسان در دو بخش زبان کردی و فارسی از چهارشنبه ۱۴ تیرماه آغاز و به صورت هفتگی با مدیریت و هدایت خود هنرمندان به صورت هفتگی فراهم شده است.

به گفته وی، در بخش کانون شعر و داستان که با حضور و هدایت هنرمندان و اساتید برجسته حوزه شعر و داستان برگزار خواهد شد، علاقه‌مندان می‌توانند به صورت رایگان به عضویت این کانون‌ها در آمده و از مزایای در نظر گرفته شده بهره‌مند شوند.

آزادی تصریح کرد: حمایت از تولید آثار هنرمندان عضو کانون، معرفی و انتشار آثار هنرمندان در قالب‌های مختلف، امکان ارتباط هنرمندان عضو این کانون‌ها با سایر هنرمندان عرصه شعر و داستان در شهرستان‌های استان و دیگر استان‌های کشور، امکان برگزاری نشست‌های ادبی و شب شعر به مناسبت‌های مختلف در داخل و خارج از استان بخشی از حمایت‌ها و امتیازهای عضویت در این کانون‌ها محسوب می‌شود.

وی با دعوت از شاعران و داستان نویسان استان جهت عضویت در این کانون‌ها افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به واحد آموزش حوزه هنری به آدرس سنندج، خیابان شهید تعریف، پایین‌تر از بیمارستان شهید قاضی و یا از طریق شماره تماس‌های ۳۳۲۴۳۶۲۴ و ۳۳۲۲۷۱۲۵ نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

کد خبر 5829580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha