۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶

استاندار ایلام خبر داد؛

هدف‌گذاری برای رفع مشکلات ۸۰ واحد تولیدی ایلام در سال جاری

هدف‌گذاری برای رفع مشکلات ۸۰ واحد تولیدی ایلام در سال جاری

ایلام-استاندار ایلام از هدف‌گذاری برای رفع مشکلات ۸۰ واحد تولیدی ایلام در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا صبح امروز چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری ایلام گفت: یکی از مهم‌ترین رویکردهای دولت سیزدهم رفع موانع واحدهای تولیدی است که با جدیت دنبال می‌شود.

بهرام‌نیا اظهار داشت: در همین راستا و از مجموع ۴۳۷ مصوبه‌ی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در طی سال گذشته، تعداد ۳۷۲ مصوبه معادل ۸۵ درصد اجرایی شده است.

استاندار ایلام گفت: امسال نیز رفع موانع تولید برای ۸۰ واحد تولیدی هدف‌گذاری شده است که با این اقدام، جهش قابل توجهی در راستای تقویت واحدهای تولیدی در عرصه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و گردشگری صورت خواهد گرفت.

وی با بیان این‌که تلاش برای رفع موانع مابقی واحدهای تولیدی در دستور کار قرار دارد، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی با هماهنگی هر چه بیشتر باید در مسیر رفع موانع گام بردارند.

براساس این گزارش مشکلات و موانع ۹ طرح تولیدی بررسی و توسط استاندار ایلام دستورات لازم برای رفع موانع این طرح‌ها صادر شد.

کد خبر 5840813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha