پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۳۳

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

فعالیت ۷۰ گروه مطالبه گری در سیستان و بلوچستان

فعالیت ۷۰ گروه مطالبه گری در سیستان و بلوچستان

زاهدان- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان از فعالیت ۷۰ گروه مطالبه گری در استان خبر داد.

محسن اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در حال حاضر ۷۰ گروه مطالبه گری در استان سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده و در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: بحث مطالبه گری و نظارت همگانی به عنوان اولویت در ستاد امر به معروف و نهی از منکر پیگیری می‌شود، حمایت حقوقی و قانونی از گروه‌های مطالبه گر در دستور کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جای جای کشور قرار دارد.

وی تاکید کرد: مطالبه گری باید بر اساس چارچوب قانونی و به دور از هرگونه تهمت و افترا باشد.

وی خاطر نشان کرد: مطالبه گری به مسئولان قدرت و جسارت لازم برای ارائه خدمت و چانه زنی برای احقاق حقوق و حق مردم را می‌دهد و یک امر بسیار ضروری در کنار نظارت همگانی به شمار می‌رود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مطالبه گری در سرشت انسان‌هاست و هر انسانی که در جامعه ما زندگی می‌کند، مطالبات شخصی و عمومی دارد، ما در مطالبات شخصی دخالت نمی‌کنیم ولی در بخش مطالبات عمومی که انتظار از حاکمیت است مثل امکانات رفاهی، ورود می‌کنیم و باید تلاش کنیم تا مسئولان حرف‌ها را شنیده و پیگیری کنند.

وی ادامه داد: برخی از مطالبات را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم، برخی از آنها نیز که در استان مشکلاتی داشته و به دلایلی پیگیری نشده و یا نیاز است از سطوح بالاتری بررسی و دنبال شود، از سمت نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و از تریبون نماز جمعه بیان و مطالبه می‌شود.

وی در پایان از مطالبه گران درخواست کرد تا گروه مطالبه گری را در ستاد امر به معروف و نهی از منکر ثبت کنند تا از مزایای حقوقی و قانونی حمایتی این نهاد، بهره مند شوند.

کد خبر 5842939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha