پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۵

برپایی هیأت‌های خانگی در طرح شمیم حسینی البرز

برپایی هیأت‌های خانگی در طرح شمیم حسینی البرز

کرج- حمایت از هیأت‌داران و پرچم‌داران حضرت سید الشهدا (ع) و برپایی هیأت خانگی در محلات هدف قرارگاه اجتماعی استان البرز بر اساس طرح شمیم حسینی صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با فرار رسیدن ماه محرم همایش هیئت دارها و پرچمداران حضرت سید الشهدا (ع) محلات هدف قرارگاه اجتماعی استان به منظور حمایت و برنامه ریزی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم عزاداری حسینی در محلات با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و اداره کل امور اجتماعی استانداری البرز در جوار آستان مقدس امام زاده طاهر (ع) برگزار شد.

معاون امور اجتماعی استانداری البرز گفت: یکی از اهداف قرارگاه اجتماعی استان اقامه فرهنگ مذهبی و دینی در بین مردم به خصوص فرهنگی که مبتنی بر تعالیم اهل بیت عصمت و طهارت است.

محمدجواد کاظمینی افزود: در ابتدا همایشی برای خادمان حسینی برگزار می‌شود که برنامه‌های متعددی در حوزه محله و محله محور بودن تدارک دیده شده است.

وی گفت: حمایت از روضه‌های خانگی بخصوص در محضر خانواده‌های بزرگوار شهدا در منازل این عزیزان و با حضور مردم آن محلات که هم یاد و خاطره شهدای گرانقدر را زنده نگذاریم و هم روضه‌ای برای سید الشهدا و شروعی برای روضه‌های خانگی در همه خانه‌های عاشقان امام حسین (ع) باشد.

کاظمینی اضافه کرد: از اهداف دیگر ما در این طرح این است که اجتماعات محلی را در کنار اجتماعات بزرگی که در شهرها و استان‌ها اتفاق می‌افتند احیا و زنده نمائیم و از این اتحاد و همدلی و انسجام مردم حول محور حضرت سید الشهدا (ع) استفاده کنیم.

معاون امور اجتماعی استانداری البرز با بیان اینکه در بقاع متبرکه از محلاتی که هیئت دارند حمایت می‌کنیم افزود: این برنامه تا آخر ماه محرم و صفر ادامه خواهد داشت و امید است این حرکت زیر بنا و شروعی برای تداوم این طرح و زنده نگهداشتن نهضت و قیام عاشورایی باشد.

کد خبر 5843508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha