پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۴۱

رئیس شورای اسلامی شهر رشت:

آرامش و ثبات در مجموعه مدیریت شهری رشت/ تقدیر از تلاش‌های اصحاب

آرامش و ثبات در مجموعه مدیریت شهری رشت/ تقدیر از تلاش‌های اصحاب

رشت- رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: شورا و شهردار رشت با عزم جدی برای رفع مشکلات شهر تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین واثق کارگرنیا ظهر دوشنبه در نود و چهارمین جلسه علنی شورا در ساختمان جلسات شورای رشت، با قدردانی از حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: رسانه‌ها انعکاس دهنده اخبار شورا و مجموعه مدیریت شهری شهرداری رشت هستند و از بابت تمامی زحماتشان طی دو سال اخیر تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی افزود: دو سال پر از چالش را پشت سر گذاشتیم و البته شورای ششم رشت هیچ گاه به دنبال چالش نبود اما برخی عوامل از جمله انتخاب نادرست دست به دست یکدیگر دادند و این اتفاقات را رقم زد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه پیش از این مسیر تقابلی در بین شورا و شهرداری رشت ایجاد شده بود، گفت: شورای ششم در ابتدای شروع فعالیت با عزمی راسخ در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به انتخاب شهردار رشت اقدام کرد و در تمامی این دو سال از عمر شورا، همواره تلاش کردیم تا هیچ گونه کم کاری در مسیر ارائه خدمت به شهروندان وجود نداشته باشد و حتی در کوتاه‌ترین زمان نسبت به بررسی و تصویب بودجه نیز اقدام شد.

واثق کارگرنیا با اشاره به اینکه مدیریت پیشین شهرداری رشت نتوانست آن گونه که باید در مسیر برنامه‌های راهبردی و توسعه‌ای شورا و شهر رشت گام بردارد، اضافه کرد: خوشبختانه با انتخاب رحیم شوقی به عنوان شهردار رشت، آرامش و ثبات در شهر و مجموعه مدیریت شهری حاکم شده است و این آرامش در بین دیگر مسؤولان شهری نیز مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی پیرامون رفع مشکلات و دغدغه‌های شهری در دست انجام است، افزود: علیرغم اینکه در گذشته پیرامون لندفیل سراوان قرار داد همکاری با شرکت پیمانکاری داشتیم، اما به واسطه بی توجهی‌هایی که صورت گرفته بود نارضایتی‌های فراوانی وجود داشت و طی چند ماه اخیر و با تلاش شبانه روزی شهرداری رشت شرایط بسیار خوبی در لندفیل سراوان حاکم شده است.

واثق کارگرنیا با تاکید بر لزوم تفکیک زباله از مبدا، بیان کرد: در این باره نیز هیچ اقدام مؤثری انجام نشده بود و اخیراً و با حضور مدیریت جدید برنامه ریزی های مناسبی انجام شده است و با تفکیک زباله از مبدا نیز به زودی خبرهای خوبی در راستای کاهش پسماند به گوش شهروندان می‌رسد.

وی با اشاره به اجرای ۱۲ پروژه عمرانی در رشت، افزود: با اجرایی شدن این پروژه‌ها شاهد رفع بخشی از مشکلات ترافیکی، فضای سبز و … در نقاط مختلف شهر باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به ظرفیت کارخانه کودآلی شهرداری بیان کرد: کارخانه کودالی تقریباً نیمه تعطیل شده بود که با عزم شورا و شهردار جدید رشت به ظرفیت تعیین شده نزدیک می‌شویم.

واثق کارگرنیا با بیان اینکه بابت نقایص و کم کاری‌ها از شهروندان شریف رشت طلب حلالیت داریم، گفت: شورای ششم تمام تلاش خود را به منظور بهبود وضعیت شهر به کار گرفته است و امیدواریم در سومین سال از فعالیت شورای ششم بتوانیم عقب ماندگی‌ها را برطرف کنیم و در پایان کار شورا رضایت خداوند منان و شهروندان شریف رشت را کسب کنیم.

کد خبر 5850864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha