۲۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۳:۱۵

مشایی پیشنهاد داد:

تشکیل کمیته مشترک برای توسعه گردشگری میان ایران و سریلانکا

تشکیل کمیته مشترک برای توسعه گردشگری میان ایران و سریلانکا

کمیته مشترکی برای توسعه گردشگری ایران و سریلانکا متشکل از بخش خصوصی و دولتی دو کشور تشکیل می ‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، معاون رئیس‌جمهور و رئیس‌سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی وگردشگری در دیدار با "میلیندا موراگودا" وزیر گردشگری سری‌لانکا، ضمن اشاره به مشترکات فرهنگی و سابقه تمدنی دو کشور تصریح کرد:‌ با تشکیل کمیته‌ای  مشترک متشکل از بخش خصوصی و دولتی دو کشور،‌ می‌ توان برنامه‌های اجرایی منعقد شده در بند 7 تفاهم‌نامه امضا شده از سوی ایران و سریلانکا را سریع‌تر و با برنامه‌ریزی دقیق‌تری پیگیری کرد.

"اسفندیار رحیم مشایی" تصریح کرد:‌ چندی پیش تفاهم‌نامه‌ توسعه گردشگری میان دو کشور به امضا رسیدکه برای اجرایی کردن مفاد این تفاهم‌نامه نیازبود تا برنامه‌های اجرایی در زمینه توسعه گردشگری تدوین و به امضای طرفین برسد.در این زمینه جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل خود را برای اجرابی کردن برنامه‌ها توسعه گردشگری میان دو کشور اعلام می دارد.

وی با اشاره به قدمت تاریخی کشور سریلانکا و تعاملاتی که دو ملت در طول تاریخ با یکدیگر داشته‌اند، افزود:‌ جمهوری اسلامی ایران همواره به داشتن استراتژی توسعه ارتباطات جهانی معتقد بوده وتلاش کرده است تعاملات مناسبی را با کشورهای مختلف برقرار کند. بنابراین گردشگری یکی از کوتاه‌ترین، نزدیک ترین و بهترین راه برای توسعه ارتباطات میان کشورهاست.

این مقام مسئول با اشاره به این که همکاری‌های فرهنگی به ویژه  فعالیت‌ها و همکاری‌های گردشگری میان ملت‌ها می تواند به مشارکت واقعی ملت‌ها در مدیریت جهانی منجر شود، تصریح کرد: این در حالی است که این همکاری‌ها تحت فشارها و قدرتهای جهانی تاکنون آن طور که باید اتفاق نیفتاده است.

مشایی با اشاره به جاذبه‌هاو پتانسیل‌های گردشگری ایران، تاکید کرد: ایران به دلیل داشتن اقوام مختلف و جاذبه های تاریخی و پتانسیل‌های طبیعی بسیار می‌تواند جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران سریلانکایی داشته باشد. همچنین ایران به لحاظ فرصت‌های علمی و تجهیزات پزشکی و درمانی نیز برای سریلانکایی‌ها  جاذبه دارد، چرا که در عین برخوردار بودن از تجهیزات مدرن پزشکی به خصوص در زمینه چشم‌پزشکی،‌ دندانپزشکی،‌ قلب و عروق، زیبایی و پوست نسبت به کشورهای اروپایی ارزان‌تر است.

وی با اشاره به وجود یک میلیون و 200 اثر تاریخی در ایران و ثبت 8 اثر تاریخی در جهان، خاطرنشان کرد: برای توسعه گردشگری میان دو کشور، برنامه‌ریزی‌های بسیاری در ایران انجام شده است که می‌توان به پکیج‌های مختلف سرمایه‌گذاری اشاره کرد. همچنین باید یادآور شد که در صورت تمایل سرمایه‌گذاران سریلانکایی، ایران آمادگی کامل برای استقبال و حضور این عده را دارد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه امضا شده میان دو کشور، افزود:‌ بر اساس این تفاهم‌نامه، می‌توان برنامه‌های مختلفی از جمله برگزاری نمایشگاه‌ها و هفته‌های گردشگری برای دو کشور طراحی کرد. همچنین می‌توان برای ایجاد دفاتر اطلاع‌رسانی در سریلانکا نیز اقدامات لازم را انجام داد.

کد خبر 585612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha