برومند نامداری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات خدمت رسانی نیروهای شهرداری در شهرستان مرزی قصرشیرین و مرز خسروی امسال از ۲۲ مردادماه آغاز شده است.
وی افزود: استعداد نیروی انسانی و ماشین آلات در نظر گرفته شده به صورت مقطعی و با توجه به نیاز در مرز خسروی به شهرستان قصرشیرین اعزام میشود.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: بر اساس تقسیم بندیهای انجام گرفته، نظافت شهر قصرشیرین تا سه راهی نصرآباد بر عهده مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه گذاشته شده است.
وی ادامه داد: شهرداری منطقه ۲۲ تهران نیز به عنوان شهرداری معین در خدمت رسانی به زوار اربعین تعیین شده که وظیفه نظافت در پایانه مرزی و مسیر نصرآباد به پایانه بر عهده این مجموعه است.
نامداری با اشاره به اعزام نیروهای خدمات شهری کرمانشاه به شهرستان مرزی قصرشیرین برای خدمت رسانی به زائران اربعین، خاطرنشان کرد: ۱۵۸ نیروی شهرداری کرمانشاه در قالب (آتش نشان، راننده، پاکبان و نیروی ستادی) در این شهرستان مستقر هستند.
نظر شما