محمود ملاباشی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : طرح ایجاد سازمان امور دانشجویان که منجر به حداقل شدن وابستگی امور دانشجویان به وزارت علوم می شود به معاونت مدیریت و توسعه منابع انسانی نهاد ریاست جمهوری ارائه شده است اما هنور ابلاغیه ای از نهاد ریاست جمهوری برای ایجاد سازمان امور دانشجویان نرسیده است.
معاون دانشجویی وزیر علوم در خصوص برتری هایی که با ایجاد سازمان امور دانشجویان ایجاد می شود، به مهر گفت : با ایجاد سازمان امور دانشجویان وابستگی امور دانشجویان به وزارت علوم حداقل می شود و ایجاد این سازمان منجر می شود تا با یک سیستم مدیریتی روبرو شویم که به عنوان یک مسئول که دارای اختیارات بیشتری است، می تواند به طور جدی تر پاسخگو باشد و همه چیز را بتوان از او خواست.
ملاباشی خاطرنشان کرد : به نظر می رسد که در سازمان امور دانشجویان به دلیل اینکه مدیریت دارای اختیار بیشتری است، رفاه دانشجویی بهتر تامین خواهد شود.
نظر شما