به گزارش خبرنگار مهر، خیرین و واقفین 18 استان کشور در یک سال گذشته (از مهر 85 تا مهر 86) بالغ بر 375 میلیون تومان به کتابخانه های عمومی کشور کمک مالی کرده اند که از این میان سهم افراد حقوقی بیش از 53 میلیون و سهم افراد حقیقی بیش از 321 میلیون تومان است.
خیرین و واقفین کشور 21 هزار و 585 عنوان کتاب شامل 28 هزار و 292 جلد کتاب چاپی، 279 جلد کتاب چاپ سنگی، 32 جلد کتاب خطی و 12 جلد اجازات را به کتابخانه های عمومی کشور اهدا کرده اند.
در یک سال گذشته و با اهدای زمین به کتابخانه های عمومی کشور، فضایی به مساحت بیش از 10 هزار متر مربع به فضای کتابخانه ای کشور افزوده شده است. از این میان سهم خیرین و واقفین بیش از پنج هزار متر مربع و سهم شوراهای اسلامی شهر و روستا 9 قطعه زمین به مساحت کلی 4900 متر مربع است.
خیرین و واقفین کشور از مهر 85 تا مهر سال جاری 9 کتابخانه عمومی در کشور با زیربنایی معادل 4278 متر مربع و مساحت کل 5461 متر مربع ساخته اند. در این میان سهم شوراهای اسلامی شهر و روستا تنها یک مورد زمین به زیربنای 240 متر مربع و مساحت 460 متر مربع است که کتابخانه عمومی مصوب آن هم اکنون در حال ساخت است.
ارزش مادی زمینهای مورد اشاره نزدیک به 630 میلیون تومان و هزینه احداث آنها هم 755 میلیون تومان بوده است.
به گزارش مهر، جامعه خیرین مدرسه ساز کشور چندی پیش اساسنامه اش را در جهت کتابخانه سازی تغییر داد که براساس آن هر خیراندیشی که پنج خیر مدرسه ساز و کتابخانه ساز را به انجمن معرفی کند، به عضویت هیئت امنای آن درخواهد آمد. همچنین مصوب شد که شهر تهران یک انجمن مستقل مدرسه سازی و کتابخانه سازی و هر کدام از شهرستانهای این استان نیز انجمنی مستقل برای خود داشته باشند.


نظر شما