پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ آذر ۱۴۰۲، ۲۳:۱۵

استاندار قم:

سرعت اجرای پروژه های مسکن در استان قم باید افزایش یابد

سرعت اجرای پروژه های مسکن در استان قم باید افزایش یابد

قم- استاندار قم گفت: اجرای طرح های مسکن استان قم روند کندی دارد و سرعت اجرای این پروژه ها باید افزایش یابد و شرایط فعلی رضایت بخش نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد آقامیری شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای تامین مسکن استان قم اظهار کرد: اجرای طرح‌های مسکن در استان قم روند کندی دارد که علت آن پیچ و خم‌های اداری و یا کم کاری مدیران است.

استاندار قم با تاکید بر اینکه اجرای طرح‌های مسکن در استان قم باید سرعت بیشتری بگیرد افزود: سرعت پروژه‌های مسکن در استان قم باید افزایش یابد و توقع ما بیش از این است و با این شرایط، در دولت فعلی فردی صاحب خانه نخواهد شد.

وی عنوان کرد: همزمان با اجرای پروژه‌های مسکن در استان قم، باید بخش‌های که خدمات عمومی ارائه می‌دهند همانند مدرسه، مسجد، مراکز درمانی نیز در این مناطق دنبال شود.

آقامیری اظهار کرد: برای مسکن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی باید مساعدت بیشتری صورت گیرد و ساخت مسکن این اقشار و همچنین ایثارگران با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی بیان داشت: مسکن طلاب نیز باید مورد پیگیری قرار گیرد و طلابی که فاقد مسکن هستند و ثبت نام کردند، باید پیگیری لازم برای آنان صورت گیرد و پیشنهاد می‌شود از محل مازاد زمین و اراضی هزار هکتاری بخشی از زمین‌ها به مسکن طلاب اختصاص یابد که دستورهای لازم را در این خصوص از وزیر راه و شهرسازی خواهیم گرفت.

استاندار قم بیان داشت: حوزه علمیه باید نسبت به شناسایی طلاب فاقد مسکن اقدام کند و آمار دقیقی در این زمینه ارائه دهد.

کد خبر 5959934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha