پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۰۳

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بیانیه‌ای؛

یوم‌الله ۹ دی از روزهای فراموش‌ناشدنی تاریخ انقلاب اسلامی است

یوم‌الله ۹ دی از روزهای فراموش‌ناشدنی تاریخ انقلاب اسلامی است

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کرد: یوم‌الله ۹ دی از روزهای فراموش‌ناشدنی تاریخ انقلاب اسلامی است و مردم حساب خود را از صف سلطنت‌طلبان، منافقان و براندازان جدا کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در چهاردهمین سالگرد حماسه ۹ دی با صدور بیانیه‌ای ضمن تقدیر از ملت ایران که آن حماسه ماندگار را خلق کردند، مردم را به حضور و مشارکت در انتخابات اسفند ماه دعوت کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«و ذکرهم بایام الله ان فی ذلک لایات لکل صبار شکور / ابراهیم ۵

حماسه‌ای که مردم موقعیت شناس کشورمان در یوم الله ۹ دی سال ۱۳۸۸ رقم زدند، از روزهای فراموش ناشدنی تاریخ انقلاب اسلامی است که باید در حافظه تاریخی این کشور باقی بماند تا چراغ راه آیندگان باشد.

با گذشت ۱۴ سال از خلق آن رخداد تاریخی و شگفتی ساز، هنوز ابعاد شگرفی از آن رستاخیز مردمی در پرده حجاب معاصرت باقی مانده است و قلم زنان و تحلیل گران نتوانسته‌اند آن حماسه جاودانه را که با هوشیاری، غیرتمندی، دشمن شناسی و اقدام به هنگام ملت بزرگ ایران رقم خورده است را به درستی روایت کنند.

فتنه ۸۸ محصول طراحی نظام سلطه با همراهی و همگامی خواص بی بصیرت داخلی بود. مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، آرام و قرار را از دشمنان خارجی ربوده بود. اتاق فرمان دشمن که در آن سوی مرزها تشکیل شده بود با فریب خواص و اعلام تقلب از سوی کسانی که پیروز انتخابات ریاست جمهوری نبودند، فتنه‌ای را رقم زد تا شیرینی آن حماسه باشکوه را در کام‌ها تلخ نماید.

اشتباه محاسباتی دشمنان آنجایی رقم خورد که گمان می‌کردند با حمله به مساجد و آتش زدن قرآن‌ها و اهانت به محرم و عاشورای حسینی می‌توانند انتقام شکست‌های خود را از انقلاب اسلامی بگیرند غافل از آنکه هویت این سرزمین پیوندی عمیق و ریشه دار با معارف اسلامی و محبت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام دارد و مردمی که تاسوعا و عاشورای ۵۷ را خلق کرده بودند، در نهم دی ماه ۸۸ حساب خود را از صف سلطنت طلبان و منافقان و براندازان و دین ستیزان جدا کردند.

در این میان نباید از تدابیر سرنوشت‌ساز رهبری نظام اسلامی در آن دوران فتنه گون و فضای گرگ و میش گذشت. ایشان به درستی، راه خنثی سازی فتنه را در خشکاندن ریشه‌های آن می‌دانست و با صبوری مثال زدنی و روشنگری، پرده‌های نفاق و فریب را کنار زد تا آفتاب حقیقت چهره عیان نماید.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با گرامیداشت چهاردهمین سال یوم الله ۹ دی، رمز و راز ماندگاری این انقلاب را در مجاهدت، پایداری و موقعیت شناسی مردمی می‌داند که بار دیگر با حضور آگاهانه در انتخابات ۱۱ اسفند امسال، برگه‌های افتخار دیگری بر افتخارات ماندگارشان خواهند افزود.

کد خبر 5980099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha