۲۳ دی ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷

۲ خبر از سینمای مستند؛

«آیت‌الله بی‌عمامه» و «این خانه و جذام مادرم» آماده نمایش شدند

«آیت‌الله بی‌عمامه» و «این خانه و جذام مادرم» آماده نمایش شدند

فیلم مستند «آیت‌الله بی‌عمامه» با محوریت شهید عبدالمهدی مغفوری در گروه مستند روایت فتح تولید و همچنین «این خانه و جذام مادرم» با اتمام مراحل فنی آماده نمایش و پخش جهانی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم مستند «آیت‌الله بی‌عمامه» با محوریت شهید عبدالمهدی مغفوری که به سفارش بسیج رسانه کشور و به کارگردانی حمیدرضا بنایی تولید شده است، در مصاحبه با هم‌رزمان، نزدیکان و خویشاوندان شهید مغفوری ابعاد گوناگون زندگی و دوران مبارزات این شهید را به تصویر کشیده است.

عبدالمهدی مغفوری در روز پنجم بهمن ۱۳۳۵ در روستای سرآسیاب فرسنگی شهر کرمان متولد شد و در جبهه جنوب در منطقه دشت عباس با سمت مسؤول تبلیغات لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی مشغول فعالیت شد. در سال ۱۳۶۳ به فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان سیرجان منصوب شد و در طول ۲ سال خدمت، تحولات بسیار چشمگیری در سطح شهر سیرجان ایجاد کرد. او مدتی در کردستان بود. در سال ۱۳۶۴ در عملیات «والفجر ۸» به دلیل بمباران‌های شیمیایی دشمن بعثی از ناحیه کمر و پا به شدت مجروح می‌شود و در همین زمان مسوولیت واحد بسیج سپاه پاسداران استان کرمان را می‌پذیرد. در عملیات کربلای ۴ هم علاوه بر سخنرانی، کارهای ستادی، تجهیز نیروها، پشتیبانی، خدمت رسانی و هدایت آن‌ها تا منطقه عملیاتی فعالیت‌های بسیار زیادی داشت. مسوولیت او در این عملیات تجهیز و هدایت قایق‌ها تا نزدیک منطقه عملیاتی «کربلای ۴» بود و از آنجا که این عملیات با سختی و دشواری روبرو شد مجبور به بازگشت به خرمشهر شدند و سرانجام در حالی که معاونت ستاد لشکر ۴۱ ثارالله را بر عهده داشت در همین عملیات در اثر بمباران منطقه توسط هواپیماهای دشمن، به شهادت رسید.

«آیت‌الله بی‌عمامه» و «این خانه و جذام مادرم» آماده نمایش شدند

همچنین، فیلم مستند «این خانه و جذام مادرم» با اتمام مراحل فنی آماده حضور در جشنواره‌های داخلی و خارجی شد.

«این خانه و جذام مادرم» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی نوید صادقی زندگی یک خانواده با مادر پیرشان را که از نسل جذامیان مستند «خانه سیاه است» ساخته فروغ فرخزاد است، روایت می‌کند. حالا با گذشت سال‌ها از ساخت آن مستند در روزگار کنونی نیز خانواده همچنان از سمت جامعه درگیر تبعات جذام مادر پیرشان هستند. مادری که جان دخترش به حال او وصل است.

مراحل فنی این فیلم مستند به پایان رسیده و بزودی در جشنواره‌های داخلی و خارجی به نمایش درمی‌آید.

سایر عوامل فیلم «این خانه و جذام مادرم» عبارتند از: فیلمبردار: رامین بهلولی، تدوین: محمدامین مواساتی، صدابردار: امیرحسین رجبی، موسیقی: مجتبی سحرخیز، طراحی و ترکیب صدا: امیرحسین صادقی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد، مترجم: بونا الخاص، تایپوگرافی و طراحی پوستر: احسان رضازاده، حمید فراهانی.

کد خبر 5993222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha