۲۸ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۸

حدادعادل:

انقلاب اسلامی یک الگوی تازه از «زن» ارائه داد

انقلاب اسلامی یک الگوی تازه از «زن» ارائه داد

رییس شورای ائتلاف گفت: زنان صرفاً برای مسائل زنانه نباید وارد مجلس شوند. تعداد زنان در مجلس تناسبی با واقعیات جامعه ما ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، «غلامعلی حدادعادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در نشست زن، مشارکت، تحول حکمرانی که در مجموعه شهدا سرچشمه تهران برگزار شد، گفت: لازم است اشاره‌ای به مردم قهرمان فلسطین کنم که بیش از ۱۰۰ روز است که مردم مسلمان، قهرمان و آزاده فلسطین به جرم دفاع از سرزمین خودشان زیر باران بمب و موشک هستند. زنان در این مقاومت نقش بسیار شکوهمند و افتخارآمیزی دارند.

وی افزود: رسانه‌های جهان نمی‌خواهند ببینند و نمی‌خواهند این را نشان دهند ولی پیدا است که ما نباید اجازه دهیم که اخبار فلسطین برای ما عادی شود.

رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع جلسه ما در واقع حضور بانوان، خواهران ارجمند در عرصه اجتماعی و سیاسی است. به عنوان مقدمه عرض می‌کنم که در دوران تجدد، یعنی حدود ۱۵۰ سال پیش که جامعه ما با فرهنگ غرب آشنا شد، تمدن غربی چند کلید واژه داشت و چند تابلو برای نفوذ جامعه ایران و جهان اسلام به دست گرفته بود؛ یکی از این‌ها پیشرفت در علم بود و می‌گفت که در دنیای غرب، علم صنعت و فناوری پیشرفت کرده است؛ در حوزه قانون نیز غرب را دنیای قانونمندی و مردم سالاری و آزادی معرفی می‌کردند.

وی افزود: موضوع زن از زمان ورود تجدد به ایران در دوره قاجار تا به امروز در دستور کار ما و دنیای غرب است. با انقلاب اسلامی می‌خواهیم یک الگوی تازه بر اساس مفاهیم قرآنی و اسلامی به دست آوریم که نه به معنای بازگشت به زن ایرانی قبل از تجدد دوره قاجار است و نه به معنای الگوی تمدن غربی باشد.

وی افزود: من در دوران دانشجویی‌ام قبل از انقلاب، یک دختر چادری در دانشگاه ندیدم. امروز بیش از ۶۰ درصد دانشجویان در دانشگاه‌ها از زنان هستند. وقتی من دانشجوی فیزیک بودم ۷۰ نفر دانشجو بودیم و فقط سه نفر دانشجوی دختر بود.

حدادعادل گفت: امروز خانم‌های جوان مدیریت‌های علمی، اقتصادی در دست دارند و حضور فعال در جامعه دارند و این راهی است که ما باید ادامه دهیم.

وی افزود: غرب برای تسلط بر جهان غیر غربی شامل اسلام و غیر اسلام، خانواده را در دستور قرار دارد زیرا که تا خانواده در دنیای اسلام استحکام داشته باشد، دینداری برقرار است. کانون تربیت دینی خانواده است.

حدادعادل گفت: کسی که در خانه دیندار نشده باشد، در دامن مادر دیندار نشده باشد، در مدرسه به دشواری دیندار می‌شود. تزلزل خانواده به معنای مبارزه با ریشه دین است.

وی افزود: اگر می‌بینید فضای مجازی این اندازه در بی‌عفتی، شرم زدایی و برهنگی تا این حد فعال است برای این است که حیا، شرم و عفت را که اساس تشکیل خانواده است از بین ببرند.

حدادعادل تصریح کرد: اولین معلم افراد جامعه، زنان هستند و زنان آدم‌ساز و انسان ساز هستند. آینده هر جامعه‌ای بستگی به ارزش‌هایی دارد که زنان، کودکان خودشان را با آن ارزش‌ها تربیت می‌کنند. بنابراین تاکید ما بر ارزشی و اخلاقی بودن زن، دیندار بودن زن، رها نبودن زن است و این را نباید به معنای خانه نشینی زنان تلقی کرد.

رییس شورای ائتلاف گفت: زنان صرفاً برای مسائل زنانه نباید وارد مجلس شوند. تعداد زنان در مجلس تناسبی با واقعیات جامعه ما ندارد. زن و مرد هر دو حق دارند.

حدادعادل گفت: امسال با قانون جدید انتخابات و اعلام پیش ثبت نام برای انتخابات، خانم‌ها برای ثبت نام در انتخابات مجلس استقبال کردند و این به یک معنا خیلی مثبت است و خیلی امیدوارکننده است؛ هیچ وقت ما همچین استقبالی برای حضور در مجلس نداشتیم. این نشان می‌دهد که انقلاب موفق شده که صدها هزار زن را با حفظ ارزش‌های معنوی بر پایه الگوی قرآنی و اسلامی وارد جامعه کنند که این افراد علاقمند هستند که هم وظیفه خودشان در خانه را به کمال انجام دهند و هم در صحنه اجتماعی حضور پیدا کنند.

وی افزود: به طور متوسط برای هر کرسی مجلس شاید ۸۰ یا ۹۰ نفر داوطلب در بعضی از شهرها داریم. بنابراین تلاش خواهیم کرد که با بررسی سوابق، تحصیلات و کارنامه میان زنانی که داوطلب ورود به مجلس آینده شدند به یک توازن منطقی برسیم. البته مجلس تنها جا برای خدمت به کشور نیست.

کد خبر 5997972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha