پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۱

مهر گزارش می‌دهد؛

پیام دختران انقلابی خطاب به گزارشگر من و تو؛ «ما موندیم نه تو»

پیام دختران انقلابی خطاب به گزارشگر من و تو؛ «ما موندیم نه تو»

سنندج_ دختران دهه هشتادی با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با نوشتن پیامی بر پلاکارد خود نوشتند تقدیم به گزارشگر «من و تو»؛ از این به بعد ما موندیم نه تو.

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: حضور گسترده مردم در شهرهای مختلف کردستان یکشنبه‌ای ماندنی را در این دیار رقم زد.

از صبح یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ آمده بودند تا همدل و همصدا شوند و یاس و ناامیدی را به دل و جان دشمنان اسلام روانه کنند.

پیام دختران کردستانی خطاب به گزارشگر من و تو؛ «ما موندیم نه تو»

زن و مرد، پیر و جوان، کودک و نوجوان همه بودند و آمدند و حماسه‌ای خلق کردند به زیبایی پرچم سه رنگ ایران که در دستان تک تک راهپیمایان دیده می‌شد.

غرفه‌های قرآنی به همت حوزه علمیه خواهران قروه برپا شد تا کودکان قرآنی را به رقابتی از جنس نور و معنویت فراخواند و چه پرشور شرکت کردند کودکانی که با قرائت سوره‌های قرآن غرور می‌آفریدند و افتخار والدین و همشهریان می‌شدند.

پیام دختران کردستانی خطاب به گزارشگر من و تو؛ «ما موندیم نه تو»

از شیر دختران این دیار نیز باید گفت و نوشت از حضورهای حماسه‌ای‌شان، صورت‌های مزین به پرچم افتخار و دستانی که پلاکاردهایی با شعارهای خواندنی و دیدنی درج کرده بودند.

پیام دختران کردستانی خطاب به گزارشگر من و تو؛ «ما موندیم نه تو»

پیام دختران در پلاکاردی اینگونه بود «تقدیم به گزارشگر من و تو، از این به بعد ما موندیم نه تو».

دیدنی‌ترین صحنه این راهپیمایی را باید حضور زیبای کردهایی دانست که پرچم ایران اسلامی را با مهر افتخار تأیید می‌کردند و باز هم ایرانی و ایرانی بودنشان را مایه مباهات می‌خواندند.

پیام دختران کردستانی خطاب به گزارشگر من و تو؛ «ما موندیم نه تو»

امروز روز انتخابات نبود اما از پویش من رأی می‌دهم کاری از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گرفته تا نقاشی‌هایی که با موضوع انتخابات از سوی کودکان و نوجوانان انتخابات ۱۱ اسفند را یادآوری می‌کرد.

پیرمردی نیز عصا بدست روانه این مراسم باشکوه شده بود تا در کنار راهپیمایان روزهای شکوه پیروزی انقلاب اسلامی ایران را در ذهن خود یادآوری کند.

مسؤولان نیز آمده بودند تا در کنار این مردم به شکوه حضورشان افتخار کنند و برای خدمتی مضاعف به آنها خود را آماده نمایند.

امروز مادران شهدا نیز شادمان‌تر از همیشه در کنار این همه شور و شعور حضور یافتند و خرسند از اینکه خون فرزندانشان برای ماندگاری چنین ملت و امتی ریخته شده است.

عده‌ای نیز تصویر سردار دل‌ها را در دست داشتند تا یادآوری کنند امنیت و آرامش امروز تنها مدیون شهدایی است که برای حفظ این مرز و بوم جان دادند و ایثار کردند.

حماسه‌ها و تصاویر زیبای این شکوه مردمی بی‌شمار بودند اما نه دوربین‌ها یارای خلق آن همه شکوه را داشت ونه قلم خبرنگاران توان توصیف آن‌را، فقط باید برای حضور این مردم که به خلق حماسه عادت دارند آفرین گفت و به دشمنان این ملت این پیام را داد که ایرانی هیچگاه درگیر یاوه‌گویی‌های آنها نخواهد شد و فریب توطئه دشمنان را نمی‌خورد.

کد خبر 6021250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha