- استان: مازندران
- حوزه انتخابیه: ساری و میاندورود
- شعار انتخاباتی: (عدالت اساس حق طلبی)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
علی بی طالبی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- رزومه:
کارشناس ارشد راه و ترابری، کارمند آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک. کارشناس مقاومت مصالح
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
قانونهایی که ابتر مانده است
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
از انسانهای سالم و درست کار و پاکدامن برای این امر بهره بگیرد
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
تجملات باعث جدایی نمایندگان از مردم میشود و هدف حل مشکلات مردم است.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
با همکاری و همراهی مطمئناًرفاه و امنیت و آسایش بیشتری نصیب مردم خواهد شد و مسلماً نمودش در جامعه ظاهر میشود
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
اعتماد و باور مردم از بین رفته و این گونه وحدت مردم کمرنگ و کمرنگتر خواهد شد
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
واقع بین و عملگرا بودن به دنبال حل مشکلاتی که در توانش هست باشد
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
مطمئناً مشکلات مردم ما اساسش کار و رفاه هست پس باید برای نجات نسل جوان و تقدیر از پیشکسوتان قانونهایی که اساس اجرایی دارند وضع شود
سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
کارآفرینی برای گردشگری و حمایت از کسب و کارهای کوچک خانگی و محلی
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
توسعه راهها و زیرساختهای استان مازندران اتصال روستاها به شهرها و رفت و آمد آسودهتر برای گردشگری و ایجاد استراحتگاههای میان راهی
* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
حرکت برود به سمت صنعتی شدن کشاورزی چرا که کشاورزی که از نظر مالی تأمین باشد راضی به فروش و تغییر کاربری زمینهای خود نمیشود
نظر شما