۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۵۴

دیلی تلگراف :

نظامیان آمریکایی به بصره اعزام می شوند

نظامیان آمریکایی به بصره اعزام می شوند

به نوشته یک روزنامه غربی، با خروج نظامیان انگلیسی از بصره و در صورتی که در این استان خلاء امنیتی حس شود؛ نظامیان آمریکایی به بصره اعزام می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه دیلی تلگراف با اعلام این مطلب در ادامه نوشت : فردا (25 آذر) با برگزاری مراسمی کنترل کامل امنیتی بصره به نیروهای عراقی واگذار شده و با این کار مقدمات خروج نظامیان انگلیسی از بصره آغاز می شود.

بر همین اساس قرار است در فصل بهار نیمی از نظامیان انگلیسی حاضر در بصره از این استان خارج شوند و اگر با خروج این تعداد نیرو، کنترل وضعیت امنیتی در این استان از دست نیروهای عراقی خارج شود؛ نظامیان آمریکایی به این استان اعزام می شوند.

این خبر در حالی منتشر می شود که روزنامه گاردین در شماره امروز خود نوشت : مقامهای بلند پایه وزارت دفاع انگلیس معتقدند که در حال حاضر توانایی نیروهای امنیتی عراق به حدی افزایش یافته که آنها می توانند بدون حمایت نیروهای خارجی، کنترل کامل جنوب عراق را به دست بگیرند.

لازم به ذکر است، بصره آخرین منطقه از چهار نقطه واقع در جنوب شرقی عراق است که تحت کنترل نیروهای انگلیسی است.

به گزارش مهر، پیش از این انگلیس جمعا پنج هزار و 500 نیرو در استان بصره داشت که چندی پیش 500 نیروی انگلیسی حاضر در بصره این شهر را ترک کرده و کنترل آن را به نیروهای عراقی واگذار کردند؛ با این حساب با فرا رسیدن زمستان، باید منتظر خروج پنج هزار نیروی انگلیسی باقی مانده در استان بصره عراق از این استان بود.

در همین رابطه چندی پیش روزنامه تایمز به نقل از وزارت دفاع انگلیس نوشت : مقامهای ارشد وزارت دفاع انگلیس می گویند با اجرای طرح براون، تمام نیروهای انگلیسی حاضر در عراق تا پایان سال 2008 از عراق خارج می شوند. 

کد مطلب 604826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha