۱ دی ۱۳۸۶، ۸:۳۵

تصمیم گیران سیاسی در به هم ریختگی مجموعه درمانی کشور مقصرند/ توسعه تنها با وجود انسان سالم میسر است

تصمیم گیران سیاسی در به هم ریختگی مجموعه درمانی کشور مقصرند/ توسعه تنها با وجود انسان سالم میسر است

مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اصلاح قانون سازمان نظام پزشکی برای تعیین تعرفه های واقعی درمان، گفت: دغدغه و هدف همه مسئولین، تامین امنیت سلامتی مردم بوده و جایگاه آن برخاسته از اقتصاد درمان است.

دکتر نورالدین پیرموذن، با عنوان این مطلب که در اواخر مجلس ششم، قانون سازمان نظام پزشکی مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت، به خبرنگار مهر گفت: هدف این بود که جامعه پزشکی با نگاههای تیز و واقع بینانه خود ببینند که سیاستمداران در مجلس و دولت در خصوص سلامت مردم چه تصمیمی می گیرند.

نورالدین پیرمؤذن؛ مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

وی ادامه داد: بنابراین، سازمان نظام پزشکی را در تعیین سرنوشت پزشکی و تصمیمات پزشکی دخیل کردیم، چون بی قانونی در فضای درمانی غوغا می کرد که البته هنوز هم هست.

مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، همچنین از وجود معضل روابط ناسالم پولی میان بیمار و پزشک نام برد و اصلاح قانون نظام پزشکی را در همین راستان عنوان کرد.

پیرموذن افزود: حتی ما پدیده ای به نام "بیمار دزدی" را در تهران شاهد بودیم که بیماران را به بیمارستانهای خاص انتقال می دادند.

وی با اشاره به اینکه مجلس با اصلاح قانون نظام پزشکی، این سازمان را ملزم ساخت این قبیل بی قانونی ها را جمع کند، گفت: سازمان نظام پزشکی موظف شد قانون منظمی را برای تعیین تعرفه ها ارائه دهد، چون هنوز تعرفه های پزشکی در کشور واقعی دیده نشده است.

مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه سازمان نظام پزشکی می بایست در تعیین تعرفه های پزشکی دخیل باشد، اظهار داشت: کسانی که به اصلاح قانون سازمان نظام پزشکی انتقاد می کنند، در واقع در سرمایه گذاری برای سلامت مردم ناتوان هستند و می خواهند کار خود را توجیه کنند.

پیرموذن تصریح کرد: هر کسی باید انگشت اشاره به طرف خودش باشد، چون تمام تصمیم گیرندگان سیاسی در به هم ریختگی مجموعه درمانی کشور مقصر هستند. زیرا نگاه به تامین سلامت مردم باید یک نگاه علمی و عاری از هرگونه توجه و ترکیب کابینه سیاسی باشد و می بایست به این موضوع بیندیشیم که تنها دغدغه بیمار، درمان بیماری باشد.

توسعه تنها با وجود انسان سالم میسر است/ وضع مطلوبی در تجهیزات بیمارستانی نداریم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از وضع نامطلوب بیمارستانهای کشور در تامین تجهیزات پزشکی مطابق استانداردهای روز دنیا خبر داد.

عابد فتاحی؛ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

دکتر عابد فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : دولت ها موظف به پوشش کامل آموزش، امنیت و سلامت مردم هستند و در این مسیر می بایست یارانه داده شود.

وی با عنوان این مطلب که اختصاص یارانه در سلامت، سودآورترین سرمایه گذاری ها در تمامی بخشها است که یک دولت می تواند انجام دهد، اظهار داشت: باید با سرمایه گذاری در امر پیشگیری از بروز بیماریها، جامعه ای سالم بسازیم تا مردم کمتر بیمار شوند چون توسعه هر جامعه ای تنها با وجود انسان سالم میسر و امکان پذیر است.

فتاحی همچنین از وضعیت نامطلوب تجهیزات بیمارستانی در کشور انتقاد کرد و افزود: در حال حاضر به لحاظ دارا بودن نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان هیچ کمبودی نداریم اما وضعیت اغلب مراکز درمانی به خصوص بخش دولتی، در تجهیزات پزشکی استاندارد و روز دنیا، نامطلوب است.

وی با تاکید بر این موضوع که با وجود چنین وضعیتی نمی توانیم به لحاظ درمان بیماریها حرف اول را در منطقه بزنیم، گفت: زمان آن رسیده که چشمهایمان را باز کنیم و هرآنچه نیاز مردم است، بدون توجه به مسائل جناحی و سیاسی، آنها را بیان کنیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان هشدار داد: ادامه چنین روندی باعث خواهد شد که در حوزه بهداشت و درمان، فاصله زیادی حتی از کشورهای منطقه بگیریم.

فتاحی در عین حال عملکرد کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس هفتم را مثبت توصیف کرد و افزود: هیچ طرح و لایحه ای مربوط به سلامت مردم نبوده که در صحن علنی مجلس مطرح شود و رای نیاورد.

کد خبر 608606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha