پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۹

با حضور وزیر راه انجام شد؛

بهره برداری از شش هزار و ۴۴۷ واحد مسکونی در البرز

بهره برداری از شش هزار و ۴۴۷ واحد مسکونی در البرز

کرج- شش هزار و ۴۴۷ واحد مسکونی با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان البرز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیش از ظهر دوشنبه شش هزار و۴۴۷ واحد مسکونی با حضور وزیر راه و شهرسازی در شهرهای جدید مهستان و پردیس استان البرز به بهره برداری رسید.

همچنین قرار است عملیات ساخت ۱۳ هزار و ۱۰۰ واحد مسکن قالب نهضت ملی مسکن در شهرستان اشتهارد به عنوان بزرگترین سایت نهضت ملی مسکن کشور در هزار و ۶۰ هکتار با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز شود.

وزیر راه و شهرسازی در این مراسم گفت: از ۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده تا به امروز ۱۳۷ هزار واحد تحویل داده شده است و تنها صد هزار واحد باقی مانده که در تلاشیم به سرانجام برسد.

بذر پاش با بیان اینکه در استان البرز از حدود ۱۱ هزار مسکن مهر ۱۰ هزار واحد آن تکمیل و تحویل شده است گفت: برای تکمیل واحدهای مسکن مهر در کل کشور ۳۵ هزار میلیارد تومان از محل مولد سازی در وزارت راه و شهر سازی هزینه شده است.
کد خبر 6120376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha