پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷

احساس مسئولیت و بصیرت شاخصه اصلی بسیجی است

احساس مسئولیت و بصیرت شاخصه اصلی بسیجی است

اردبیل - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: احساس مسئولیت و بصیرت شاخصه اصلی یک فرد بسیجی است و به همین لحاظ اکثر مردم ایران اسلامی بسیجی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا قاسمیان ظهر پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه استاندار جدید اردبیل اظهار کرد: مردم ایران اسلامی باید به خاطر استقلال و آزادی که به برکت خون شهدا به دست آمده است سجده شکر به جای بیاورند.

وی به تاریخ قبل از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در ۱۰۰ سال گذشته نعمت بزرگ استقلال و آزادی موجب فخر و مباهات هر ایرانی است که حاصل انقلاب شکوهمند اسلامی است.

قاسمیان با تبریک هفته بسیج خاطرنشان کرد: احساس مسئولیت و بصیرت شاخصه اصلی یک فرد بسیجی است و به همین لحاظ اکثر مردم ایران اسلامی بسیجی هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) گفت: ارتباط با چهارده معصوم (ع) فرصت مناسبی برای بازخوانی مسئولیت ما در قبال ائمه (ع) است.

وی در پایان ضمن قدردانی از حضور آحاد مختلف در این آئین اظهار کرد: این حضور بیانگر و نمایانگر شاخصه قدرشناسی مردم در قبال مسئولین است.

کد خبر 6294614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha