۱۸ بهمن ۱۳۸۶، ۱۷:۰۵

آسمان تهران فردا کمی ابری و بتدریج با افزایش ابر همراه است

آسمان تهران فردا کمی ابری و بتدریج با افزایش ابر همراه است

سازمان هواشناسی آسمان استان تهران را طی 24 ساعت آینده ، کمی ابری بتدریج با افزایش ابر و در ارتفاعات همراه با بارش پراکنده پیش بینی کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آسمان استانهای اصفهان، بوشهر ، کهکیلویه و بویر احمد و سمنان صاف تا نیمه ابری و استانهای زنجان و همدان نیمه ابری در پاره ای از نقاط ابری و در بعضی ساعات با بارش برف پیش بینی شده است.

 

استانهای خراسان جنوبی و رضوی، فارس، کرمان و یزد صاف و ایلام، خوزستان و لرستان نیز نیمه ابری خواهد بود.

 

آسمان استانهای آذربایجان شرقی وغربی نیمه ابری تا ابری در پاره ای از نقاط همراه با بارش باران و برف و در اواخر وقت کاهش ابر پیش بینی شده است.

 

سازمان هواشناسی برای استان اردبیل آسمانی ابری در پاره ای از نقاط همراه با بارش برف، چهار محال و بختیاری نیمه ابری در ارتفاعات با بارش پراکنده، خراسان شمالی صاف در اواخر وقت افزایش ابر، سیستان و بلوچستان صاف در بعضی ساعات وزش باد، قزوین نیمه ابری تا ابری در پاره ای از نقاط همراه با بارش باران وبرف و استان قم نیز کمی ابری پیش بینی کرده است.

 

آسمان استانهای کردستان نیمه ابری در پاره ای  از نقاط ابری در بعضی ساعات همراه با بارش پراکنده، کرمانشاه نیمه ابری در پاره ای  از نقاط ابری و بارش پراکنده، گلستان نیمه ابری تا ابری در اواخر وقت همراه با بارش پراکنده پیش بینی می شود.

 

سازمان هواشناسی برای استانهای  گیلان آسمانی ابری بتدریج با بارش باران و برف، مازندران نیمه ابری تا ابری در پاره ای از نقاط بارش پراکنده، مرکزی کمی ابری تا نیمه ابری ، هرمزگان صاف در پاره ای از نقاط غبار محلی  پیش بینی می کند.

لازم به ذکر است ، کمینه و بیشینه دما در تهران به ترتیب 2- و 6 درجه سانتی  گراد پیش بینی شده است.

کد خبر 634895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha