۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵

تخصیص ۷۰ درصد بودجه ۱۴۰۴ شهرداری یزد برای مصارف عمرانی

تخصیص ۷۰ درصد بودجه ۱۴۰۴ شهرداری یزد برای مصارف عمرانی

یزد - رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: ۳۰ درصد از بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری برای مصارف جاری و ۷۰ درصد از آن برای مصارف عمرانی شهر یزد پیشنهاد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیزالله سیفی در نشست کمیسیون تلفیق شورا که به منظور بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری یزد برگزار شد، گفت: ۳۰ درصد از بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری برای مصارف جاری و ۷۰ درصد از آن برای مصارف عمرانی شهر یزد پیشنهاد شده است.

وی مطرح کرد: شهر یزد یکی از شهرهایی است که همواره عمده بودجه خود را به مصارف عمرانی در جهت رفاه شهروندان قرار داده و امید است که این روند حفظ و ادامه پیدا کند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد اضافه کرد: یکی از نکات مثبت این بودجه تخصیص ۷۰ درصد برای مصارف عمرانی است که این نسبت نشان‌دهنده اولویت‌بندی شهرداری یزد در راستای توسعه زیرساخت‌های شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است.

سیفی افزود: تخصیص عمده بودجه به پروژه‌های عمرانی می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی، بهبود حمل‌ونقل عمومی، و توسعه فضاهای سبز منجر شود که همگی از نیازهای اساسی جامعه شهری به شمار می‌آیند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد در پایان تصریح کرد: بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۴، ۶ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که این مبلغ در مقایسه با بودجه شهرداری در سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 6354148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha