۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳

صدور مجوز اصولی ۲۲ مجتمع بین‌راهی در چهارمحال و بختیاری

صدور مجوز اصولی ۲۲ مجتمع بین‌راهی در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: موافقت اصولی برای ۲۲ مجتمع بین‌راهی در چهارمحال و بختیاری صادر شد.

سعید خدابخشی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد دو باب مسجد بین‌راهی ساخته و چهار مورد ازبخش‌های مرکز پایانه‌بار ۲۶ آذر تجهیز و تعمیر شد.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۳ مجتمع بین‌راهی فعال در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، افزود: برای ۲۲ مجتمع موافقت اصولی صادر شده است.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این مدت پنج مورد از ساختمان‌های پاسگاه‌های پلیس‌راه در استان تعمیر و تجهیز شد و خرید، ساخت، تعمیر و تجهیز ساختمان‌های اداری و راهدارخانه‌ها برای ۴۲ باب در استان انجام شد.

خدابخشی خاطرنشان کرد: در این استان ۱۱۱ گردنه صعب‌العبور و برف‌گیر وجود دارد، پیش از رسیدن فصل زمستان در قالب ۳۱ راهدارخانه ثابت اقداماتی انجام می‌شود که با توجه به تجربیات گذشته تمهیدات لازم برای برطرف کردن آسیب‌ها اعم از رویه راه‌ها، ابنیه فنی، قنوها و درواسیون آب‌روها و پل‌ها، نصب علائم اخطاری _ انتظامی انجام شده است.

کد خبر 6357363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha