۱۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶

افتتاح ۴ هزار و ۸۰۲ میلیارد پروژه راه‌و شهرسازی استان تهران به دستور رئیس جمهور

افتتاح ۴ هزار و ۸۰۲ میلیارد پروژه راه‌و شهرسازی  استان تهران به دستور رئیس جمهور

تهران- استاندار تهران از افتتاح ۴ هزار و ۸۰۲ میلیاردتومان پروژه وزارت راه‌و شهرسازی در این استان با دستور رئیس جمهور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان پیش از ظهر سه شنبه در آئین افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: خوشبختانه با مدیریت، راهبری و همراهی که وزیر راه و شهرسازی در استان تهران در دولت چهاردهم، پروژه‌های وزارت راه تحرک بسیار خوبی پیدا کرده است.

وی افزود: در حوزه پروژه‌های نیمه‌تمام که در بخش‌های مختلف خصوصاً حمل و نقل و بویژه شهرک فرودگاهی امام خمینی (ره) انجام گرفته و خوشبختانه امروز ۴ هزار و ۸۰۲ میلیارد تومان پروژه‌های مختلف در سطح استان تهران افتتاح می‌شود.

استاندار تهران گفت: ۳۰ پروژه در شهرک فرودگاهی امام خمینی (ره) تعریف شده که اعتبار آن بالغ بر ۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان می‌باشد.

معتمدیان خاطرنشان کرد: مابقی پروژه‌ها مربوط به دیگر حوزه‌ها از جمله راه‌ها، حمل‌ونقل و بویژه موضوع رفع ۷۵ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران است.

وی گفت: در جریان سفرهای شهرستانی استان تهران نیز در حوزه مسکن و شهرهای جدید تصمیمات مهم و خوبی گرفته شده که تا چند ماه آینده در شهر پرند ۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی که به دلایل مختلف مشکلات اجرایی و حقوقی داشتند، مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.

کد مطلب 6368098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha