پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۲۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۱۴

فرماندار درمیان تاکید کرد؛

ریل گذاری مناسب برای توسعه شهرستان درمیان

ریل گذاری مناسب برای توسعه شهرستان درمیان

بیرجند- فرماندار شهرستان درمیان از ریل گذاری مناسب برای توسعه شهرستان درمیان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فرجامی فر صبح شنبه در مراسم محوری افتتاح پروژه‌های دهه فجر شهرستان درمیان که نماینده شهرستان‌های بیرجند، خوسف و درمیان، مدیران کل استان و شهرستان و گروه‌های مختلف مردم در آن حضور داشتند، بیان داشت: شهرستان درمیان دارالتقریب است که ۶۷ درصد جمعیت آن اهل سنت و ۳۳ درصد شیعه هستند و حدود ۷۰ درصد جمعیت آن در روستاها زندگی می‌کنند.

به گفته وی اقدامات بسیار خوبی در این شهرستان انجام شده و نگاه وحدت، انسجام و تعامل را به در این شهرستان می‌توانیم مشاهده کنیم.

فرماندار درمیان با اشاره به اینکه ۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان طرح هادی دارند، افزود: در ۶۹ روستا طرح هادی اجرا شده است.

فرجامی فر خاطر نشان کرد: ۹۰ درصد پوشش تلفن همراه اول در این شهرستان وجود دارد و ۱۷۴ روستا و پاسگاه مرزی در این شهرستان گازرسانی شده‌اند و به ۹۸ روستا هم آبرسانی شده است.

فرماندار درمیان گفت: ۵۸۳ کیلومتر امروز راه آسفالته در این شهرستان وجود دارد و حدود ۱۳ هزار دانش آموز در حدود ۲۰۰ مدرسه این شهرستان تحصیل می‌کنند.

فرجامی در ادامه تصریح کرد: قطار توسعه این شهرستان با توجه به ریل گذاری بسیار خوب، در حال حرکت است و شهرستان درمیان دومین شهرستان از لحاظ نهضت ملی مسکن در استان است.

وی متذکر شد: هرچند مشکلات معیشتی داریم اما با پای کار بودن مردم و مسئولان خستگی ناپذیر این مشکلات هم رفع خواهد شد.

کد خبر 6371891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha