پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷

اجرای قطعه سوم محور «گزدراز -شیخیان» آغاز شد

اجرای قطعه سوم محور «گزدراز -شیخیان» آغاز شد

بوشهر-فرماندار دشتی با بیان اینکه زیر ساخت‌های ارتباطی شهرستان تقویت می‌شود گفت: قطعه سوم محور گزدراز -شیخیان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی عصر یکشنبه در مراسم عملیات اجرایی پروژه بهسازی محور ارتباطی گزدراز - شیخیان اظهار داشت: عملیات اجرایی پروژه بهسازی محور ارتباطی گزدراز - شیخیان در شهرستان دشتی آغاز شد، این پروژه که یکی از مطالبات اصلی مردم منطقه محسوب می‌شود، با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال اجرا شد و نقش مهمی در بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه خواهد داشت.

فرماندار دشتی افزود: بهسازی قطعه ۳ محور گزدراز - شیخیان از مهم‌ترین پروژه‌های راه‌سازی شهرستان دشتی است که اجرای آن می‌تواند تحولی در راه‌های ارتباطی این منطقه ایجاد کند.

وی با اشاره به ضرورت اجرای این پروژه افزود: این مسیر یکی از راه‌های اصلی تردد مردم و حمل‌ونقل کالا در شهرستان محسوب می‌شود و اجرای این طرح یکی از مطالبات به‌حق مردم منطقه بوده که با پیگیری‌های مستمر و تأمین اعتبار لازم، عملیاتی شده است.

فرماندار دشتی با اشاره به اهمیت این پروژه در افزایش ایمنی مسیرهای ارتباطی منطقه، اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی این پروژه کاهش خطرات و سوانح جاده‌ای است با اجرای عملیات بهسازی و تعریض مسیر، ایمنی تردد به میزان قابل توجهی افزایش یافته و مشکلات ترافیکی نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 6374010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha