پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۴۶

مجوز استخدامی ۴۸۲ نفر در علوم پزشکی اردبیل صادر شد

مجوز استخدامی ۴۸۲ نفر در علوم پزشکی اردبیل صادر شد

اردبیل - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت:درخواست جذب ۵۴۷ نفر نیروی متخصص را برای علوم پزشکی داده بودیم که خوشبختانه سازمان امور اداری و استخدامی کشورر مجوز استخدامی ۴۸۲ نفر را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد داورنیا عصر سه‌شنبه در نشست با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار کرد: به دلیل کمبود نیروی‌های درمانی از جمله پرستاران بخش‌های تخصصی بیمارستان‌ها از جمله در آی. سی. یو و سی. سی. یو به ویژه در شهرستان‌های تابعه استان تجمیع و یا غیرفعال شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۴۲ درصد پست‌های حوزه بهداشت بلاتصدی است، گفت: ما درخواست جذب ۵۴۷ نفر نیروی متخصص داده‌ایم که در این فقره خوشبختانه سازمان امور اداری و استخدامی کشور در جلسه اخیر با مجوز استخدامی ۴۸۲ نفر موافقت کرد ولی امیدواریم این روند حمایتی هم چنان ادامه یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: در سایر بخش‌ها از جمله بخش‌های آموزشی دانشکده‌ها و پشتیبانی همچنان کمبود نیروی انسانی و پست‌های خالی ایجاب می‌کند تا مدیران سازمان امور استخدامی در این زمینه ما را همراهی بیشتری کنند.

داورنیا ادامه داد: در استان اردبیل در کنار پایین بودن سرانه تخت بیمارستانی و فرسودگی فضاهای بیمارستانی، ما با کمبود شدید نیروی‌های کادر درمانی روبه‌رو هستیم و همین امر مشکلات جدی را در ارائه خدمات درمان بستر به وجود آورده است.

وی با بیان اینکه حتی در بیمارستان آموزشی درمانی امام خمینی اردبیل در صورت عدم تأمین بخشی از این نیروها به ناچار مجبوریم بعضی از بخش‌ها را تعطیل یا ادغام کنیم، بیان کرد: در سرانه تخت‌های بیمارستانی جز استان‌های با کمبود شدید محسوب می‌شویم، در عین حال در فضاهای آموزشی هم ۵۶ درصد از میانگین کشوری عقب هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: برای تأمین حقوق نیروهای شرکتی سالانه مجبور هستیم ۳۲۰ میلیارد تومان از محل درآمدهای اختصاصی هزینه کنیم این در حالی است که محل تأمین این پرداختی‌ها می‌بایست به صورت متمرکز و از طریق بودجه کشوری انجام شود.

کد خبر 6376167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha