پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۳۸

مولفه مهم اقتدار کشور تامین امنیت مردم در تمام ابعاد جامعه است

مولفه مهم اقتدار کشور تامین امنیت مردم در تمام ابعاد جامعه است

اراک - امام جمعه اراک گفت: تأمین امنیت مردم در همه ابعاد به عنوان مولفه ای مهم در اقتدار کشور است و این مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله دری نجف آبادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اراک با تاکید بر ضرورت هوشیاری جامعه در برابر توطئه‌های دشمنان اظهار کرد: در شرایط کنونی به دلیل پیشرفت‌های روز افزون کشور، دشمنان همواره در صدد ضربه‌زدن به نظام اسلامی هستند از این رو در این شرایط، آحاد مردم و مسئولان باید نسبت به توطئه‌های دشمنان و بدخواهان انقلاب بیش از پیش هوشیار باشند.

امام جمعه اراک با تاکید بر تأمین امنیت کشور در همه ابعاد گفت: مهم مؤلفه در اقتدار کشور موضوع امنیت در همه ابعاد است چرا که برای تأمین آن خون‌های بسیاری ریخته شده و به طور حتم باید روی آن سرمایه گذاری کرد.

آیت الله دری نجف آبادی ضمن تقدیر از حضور حماسی مردم استان مرکزی در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مردم با حضور مثال زدنی خود به جهانیان نشان دادند تحت هر شرایطی حافظ خون شهدا، آرمان‌های امام راحل و ولایت فقیه هستند.

وی تصریح کرد: جلوگیری دولت لبنان از تردد هواپیماهای جمهوری اسلامی ایران در بیروت خیانت دیگری است که با تهدید آمریکا و اسرائیل شکل گرفته است.

امام جمعه اراک ادامه داد: بدون تردید این مسأله به عنوان یک چالش در زمینه سیاست‌های منطقه‌ای لبنان تعبیر می‌شود و از دولت لبنان انتظار می‌رود در مقابل این خواسته غیر منطقی سکوت نکرده و از تکرار اشتباه بپرهیزند.

آیت الله دری نجف آبادی افزود: اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مبنی بر خروج مردم فلسطین از سرزمین اصلی، قابل قبول نبوده و این ملت شجاع هرگز حاضر به ترک وطن خود با وعده و وعید نمی‌شوند.

وی ادامه داد: کوچ اجباری مردم مظلوم فلسطین از سرزمین مادری خود ناقض حقوق بشر و اصول اساسی حقوق بین‌الملل و حقوق بشر محسوب می‌شود و بدون شک جامعه از جهانی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و تحقق صلح عادلانه در این منطقه اقدامات مؤثرتری و کار سازی انتظار می‌رود.

امام جمعه اراک با اشاره به آئین تشییع و خاکسپاری سید حسن نصرالله گفت: این آئین به شکل بین‌المللی با حضور شخصیت‌های برجسته دینی، ملی و مذهبی برگزار می‌شود و لازم است حزب‌الله، دولت لبنان، یمن و عراق حمایت قاطع از آئین تشییع شهید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین داشته باشند.

کد خبر 6378695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha