عبدالله سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: پیشبینی درآمد امسال استان یک هزار و 535میلیارد ریال است که تا کنون به یک هزار و ۶۴۵میلیارد ریال رسیده است که تا پایا سال افزایش می یابد.
وی متوسط تحقق درآمد وصولی کشور طی سال جاری را ۲۷درصد خواند و عنوان کرد: این شاخص در استان مرکزی به ۳۸درصد رسیده و ۷/۲درصد از برنامه پیشی گرفته است.
سهرابی با اشاره به رشد اقتصادی مطلوب در استان خاطر نشان کرد: در شاخص برنامه و هدف، استان باید ۲/۸درصد کل درآمد کشور را تامین کند که تاکنون موفق به تامین ۳/۲درصد شده است.
وی گفت: استان از نظر وصول درآمد مازاد رتبه چهارم کشوری را دارد که تاکنون ۳۶۰میلیارد ریال آن به خزانه دولت واریز شده اما ۱۷۲میلیارد ریال آن به استان تخصیص یافته که انتظار میرود این رقم افزایش یابد.


نظر شما