۹ اسفند ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳

۶۰۰ کیلوگرم گوشت آلوده در گنبد معدوم شد

۶۰۰ کیلوگرم گوشت آلوده در گنبد معدوم شد

گنبدکاووس-دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان گنبد کاووس از شناسایی و پلمب یک کارگاه قطعه بندی غیرمجاز گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: ۶۰۰ کیلوگرم گوشت آلوده معدوم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ارمی اظهار کرد: یک کارگاه قطعه بندی غیرمجاز گوشت مرغ در شهرستان گنبد کاووس شناسایی و پلمب شد.

وی افزود: در این کارگاه نزدیک به ۶۰۰ کیلوگرم قطعات گوشت مرغ فله به دلیل آلودگی میکروبی بالا کشف و به دلیل اینکه قابلیت مصرف انسانی نداشت، با نظارت دامپزشکی معدوم شد.

وی ادامه دامه داد: این کارگاه، مجوزهای بهداشتی و مسئول فنی نداشت و برای مالک آن به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی اعلام جرم و پرونده در دادسرای گنبدکاووس تشکیل شد.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان گنبد کاووس گفت: مردم برای تهیه مرغ به نشانه‌های بهداشتی دامپزشکی در بسته بندی مرغ و محصولات دقت کنند.

کد مطلب 6392525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha