۱۲ فروردین ۱۴۰۴، ۲۱:۰۸

گفتگوی تلفنی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه

گفتگوی تلفنی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، امروز در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در مورد آخرین وضعیت همکاری‌های ایران و آژانس گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، امروز در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در مورد آخرین وضعیت همکاری‌های ایران و آژانس گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو مدیرکل آژانس را در جریان آخرین تحولات و رایزنی‌های دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران قرار داد.

عراقچی با اشاره به سیاست ایران برای تعامل و همکاری با آژانس، تصریح کرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید درخصوص تهدیدات علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران موضع شفافی اتخاذ کند. وی تاکید کرد با توجه به استمرار این تهدیدات، جمهوری اسلامی ایران هر تدبیر لازمی را برای صیانت از برنامه هسته‌ای خود اتخاذ خواهد کرد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز گفت با سایر طرف‌ها برای ایجاد فضای مناسب در جهت کمک به حل مسائل موجود رایزنی‌هایی صورت خواهد داد. وی در همین چارچوب، درخواست سفر به ایران را مطرح کرد که مورد موافقت اصولی وزیر امور خارجه کشورمان قرار گرفت. مقرر شد به منظور اطمینان از موفقیت‌آمیزبودن این سفر، جزئیات موضوع از طرق مقتضی بین دو طرف بررسی و نهایی شود.

کد خبر 6423098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
      0 0
      گروسی را با ا ردنگی بیازید بیرون. با جاسوس اسراییل صحبت کردن هنر نیست.
    • IR ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
      0 0
      چنانچه گروسی تهدیدات رئیس جمهور نژاد پرست آمریکا و دولتمردان رژیم صهیونیستی را علیه تأسیسات هسته‌ای ایران به طور شفاف و بدون لکنت زبان محکوم نکند آمدنش هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد چون ماموریت ایشان و همراهان در صورت بازرسی میدانی ماموریت شناسایی برای مشخص کردن مکان های مورد هدف خواهند بود