۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۳:۵۴

فرمانده انتظامی کوهدشت خبر داد؛

کشف یک فقره قتل در کوهدشت

کشف یک فقره قتل در کوهدشت

خرم‌آباد - فرمانده انتظامی شهرستان کوهدشت از دستگیری قاتل در یکی از بخش‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی امانی در سخنانی، اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره قتل در بخش انتظامی «درب گنبد» با اسلحه سرد، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی بیان داشت: مأموران با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی، طی یک عملیات غافلگیرانه قاتل شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر و سلاح به‌کارگیری شده نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی کوهدشت با اشاره به اینکه متهم انگیزه ارتکابی را اختلافات قبلی با مقتول عنوان داشت، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی داده شد.

سرهنگ امانی با تأکید بر اینکه مردم عزیز همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، بیان داشت: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آماده بوده و انتظار می‌رود شهروندان عزیز نیز ضمن همکاری مستمر با پلیس، بااطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ اطلاع دهند.

کد مطلب 6442161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha