۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۱:۰۷

برداشت «آلوئه‌ورا» از مزارع موقوفه در شهرستان جم

برداشت «آلوئه‌ورا» از مزارع موقوفه در شهرستان جم

بوشهر- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جم از آغاز برداشت ۳۰۰ تُن آلوئه‌ورا از مزارع موقوفه در روستای علی‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر، بهروز رومزی گفت: پروژه کشت صنعتی آلوئه‌ورا که از دهه فجر ۱۴۰۳ با کاشت ۱۲ هزار پاجوش در یک مزرعه ۳ هکتاری آغاز شده بود، امروز به مرحله برداشت ۳۰۰ تُنی رسیده است.

وی افزود: نخستین مرحله برداشت با موفقیت انجام شده و ۲۰ تُن محصول باکیفیت به بازار عرضه شده است. پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ظرفیت کامل برداشت به ۳۰۰ تُن برسد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جم با اشاره به اشتغال‌زایی این طرح تأکید کرد: «این پروژه برای ۱۵ نفر از نیروهای محلی اشتغال دائم ایجاد کرده است.»

وی از تبدیل زمین‌های بلااستفاده به مزرعه‌ای پربازده خبر داد و افزود: با اجرای این پروژه، زمین‌های موقوفه به مزرعه‌ای با تولید ۱۰۰ تُن در هکتار تبدیل شده‌اند که می‌تواند الگویی برای کشت محصولات باارزش در سایر اراضی وقفی باشد.

کد مطلب 6469833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha