۱۱ خرداد ۱۴۰۴، ۱۹:۳۱

۴۴ کارخانه خوراک دام در مازندران فعال هستند

۴۴ کارخانه خوراک دام در مازندران فعال هستند

ساری - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از فعالیت ۴۴ کارخانه تامین خوراک دام در ۱۴ شهرستان خبر داد و گفت: این کارخانه‌ها نهاده‌های دامی را از بازارگاه تهیه می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نگهدار عصر یکشنبه در دومین کارگروه حسابرسی کالایی خوراک دام و طیور مازندران تأکید کرد: حسابرسی کالایی این کارخانجات با هدف رصد دقیق نهاده‌های خریداری‌شده در سامانه بازارگاه و پایش میزان تولید و توزیع خوراک آماده، در دستور کار دو معاونت بهبود تولیدات دامی و توسعه بازرگانی قرار دارد.

وی افزود: ۴۴ کارخانه خوراک‌سازی در ۱۴ شهرستان که نهاده‌های دامی را از طریق سامانه بازارگاه تهیه کرده‌اند، برای حسابرسی کالایی به استان معرفی شده‌اند. داده‌های اولیه توسط مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها جمع‌آوری و در این کارگروه نهایی می‌شود.

نگهدار در پایان خاطرنشان کرد: دقت در حسابرسی کالایی نهاده‌های دامی، نقش کلیدی در تضمین کیفیت محصولات دامپروری و سلامت زنجیره تأمین دارد.

کد خبر 6486151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha