به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الحیات، منابع آگاه اعلام کردند: این نشست تا پیش از 11 مارس (21 اسفند ) تشکیل می شود و به موضوع انتخاب میشل سلیمان فرمانده ارتش لبنان به ریاست جمهوری اختصاص دارد.
به گزارش این منابع، عمرو موسی به این منظور با سران گروه های لبنانی رایزنی هایی را انجام داد تا از فرصت باقی مانده برای ادامه تلاشها به منظور اجرای طرح کاری اتحادیه عرب با هدف حل بحران لبنان و پرداختن به موضوعات مورد اختلاف از جمله سهیمه گروه ها در دولت وحدت ملی، قانون انتخابات و ضمانت های گروه های لبنانی بعد از انتخاب میشل سلیمان استفاده کند.
از سوی دیگر،روزنامه السفیر به نقل ازمنابع آگاه در اتحادیه عرب خبر داد: فضای حاکم در اوضاع لبنان دلگرم کننده است و روزنه های امید وجود دارد و مسائل موجود روند خود را طی می کند.
درعین حال این منابع پیش بینی کردند: عمرو موسی پیش از 11 مارس بار دیگر به بیروت برود.
این درحالی است که منابع آگاه لبنانی خاطرنشان کردند: نبیه بری رئیس مجلس لبنان به عمرو موسی توصیه کرد تا ایده و افکار جدیدی را با جریان حاکم(14مارس)و عربستان و سوریه و دیگر کشورها درمیان بگذارد.
نظر شما