۷ تیر ۱۴۰۴، ۱۱:۲۸

بقایی: ایرانیان ثابت کردند که ملت امام حسین هستند

بقایی: ایرانیان ثابت کردند که ملت امام حسین هستند

سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: ایرانیان ثابت کردند که ملت امام حسین هستند؛ ملتی که در آوردگاه حق در برابر باطل، با تکیه بر ایمان، پایمردی و همبستگی ملی، توان چیرگی بر هر اهریمنی را دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی اش نوشت: امروز مردم غیور ایران زمین، شماری از پاک‌ترین و میهن‌دوست‌ترین فرزندان خود از فرماندهان، نخبگان، ورزشکاران، زنان و کودکان این سرزمین را که در جریان جنگ تحمیلی رژیم متجاوز صهیونیستی به شهادت رسیدند، با اندوهی سنگین اما ایستاده و با اقتدار، بر دوش گرفتند و با احترامی غیرقابل‌وصف، همچون قهرمانانی اسطوره‌ای، به خاک وطن می‌سپارند؛ تا هر یک، بذری شوند برای رویش قهرمانانی دیگر.

بقایی افزود: ایرانیان ثابت کردند که ملت امام حسین هستند؛ ملتی که در آوردگاه حق در برابر باطل، با تکیه بر ایمان، پایمردی و همبستگی ملی، توان چیرگی بر هر اهریمنی را دارند. به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی.

کد خبر 6513997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
      0 2
      ملت ایران ازصدهاسال پیش ملت امام حسین علیهسلام بوده وهستند اما جنگ نمیخان مگراینکه کشورهای همسایه کوچکترین تعرضی به ملت بکنند