۱۰ تیر ۱۴۰۴، ۲۲:۴۱

لزوم فعال کردن صنایع در تنگستان

لزوم فعال کردن صنایع در تنگستان

بوشهر- فرماندار تنگستان با تاکید بر لزوم فعال کردن شهرک‌های صنعتی گفت: حمایت از شهرک‌های صنعتی یکی از اهداف مهم دولت وفاق ملی در تنگستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم سلیمانی عصر سه شنبه در بازدید از شهرک زیست فناوری دلوار و شهرک صنعتی اهرم ضمن تاکید بر لزوم فعال کردن شهرک‌های صنعتی در تنگستان، گفت: حمایت از شهرک‌های صنعتی یکی از اهداف مهم دولت وفاق ملی در تنگستان است.

فرماندار تنگستان بر تقویت زیرساخت‌ها در شهرک‌ها اشاره کرد و اضافه کرد: بررسی راهکارهای توسعه و جذب سرمایه‌گذاران به جد پیگیری می‌شود.

سلیمانی ضمن تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران، ادامه داد: حمایت از سرمایه‌گذاران بومی جهت اجرای طرح‌های تولیدی با جدیت پیگیری خواهد شد.

نماینده عالی دولت در تنگستان خاطرنشان کرد: با کمک استاندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیر عامل شهرک‌های صنعتی تلاش می‌کنیم زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی را توسعه دهیم.

کد مطلب 6517997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha