پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ اسفند ۱۳۸۶، ۱۶:۳۸

تسهیلات نوروزی؛

دو بالگرد برای گشت هوایی ویژه نوروزی در گیلان پیش بینی شد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس راهنمایی و رانندگی گفت: دو فروند بالگرد برای گشت هوایی در طرح ویژه نوروزی در سطح جاده های استان گیلان پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، سرهنگ قاسم پنجمیر عصر یکشنبه در نشست خبری در رشت اظهار داشت: گشت هوایی با هدف کنترل ترافیک و تخلفات جاده ای انجام می شود.

وی همچنین تصریح کرد: طرح نوروزی با سه هدف بهبود ترافیکی، ارتقاء امنیت جاده ای و ایجاد اطمینان برای سفرهای نوروزی انجام می شود.

سرهنگ پنجمیر، آغاز طرح رزمایش امدادی - انتظامی استان را از 27 اسفند به مدت 20 روز در سطح گیلان خبر داد و گفت: در این طرح یک هزار و 500 نفر پلیس ترافیک در قالب 230 تیم گشت پیاده و خودرویی معابر اصلی و فرعی را تحت پوشش قرار می دهند.

این مقام مسئول در راهنمایی و رانندگی گیلان اظهار داشت: امسال توان پلیس ترافیک 30 درصد به لحاظ نیرویِ انسانی، تجهیزات پیشرفته و تیمهای خودرویی افزایش یافته است.

سرهنگ پنجمیر، عمده وظیفه پلیس ترافیک را در سفرهای نوروزی تداوم مدیریت بر سرعت دانست و افزود: عمده تصادف جاده ای مربوط به سرعت بالا وسایط نقلیه است که با استقرار سیستمهای ثابت، سیار و برنامه های میزان تصادفات و مرگ و میر جاده ای کاهش خواهد یافت.

وی یادآورشد: دراین رزمایش ترافیکی سازمانهای امدادی نظیر اورژانس، هلال احمر، امداد نجات، امداد خودرویی و راه و ترابری به مدت 20 شبانه روز در ایام تعطیلات با پلیس ارتباط تنگاتنگ خواهند داشت.

کد خبر 655714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha